Какво казват линиите на ръцете ни?

Ти лайф за Лекува

Може и да не вярвате, но гледането на ръка не е патент на циганите. Хиромантията е сериозна наука и е позната на света от много древни времена.

Ние ще ви представим кратко описание на значението на линиите на дланта, тъй като едно обстойно изследване с помощта на хиромантията би отнело много време и място. Гледането се извършва на лявата ръка – там има три главни линии– на живота, на разума, на сърцето  и евентуално  няколко странични – на съдбата, на Слънцето, на Венериния пръстен и на здравето (някои хора я наричат линия на интуицията).

  1. Линията на живота отразява нашата жизненост, а нейната дължина – евентуалното ни дълголетие. Ако има прекъсване някъде по линията, това означава, че ще преодолеете някакво животозастрашаващо препятствие. С малки разклонения в страни и незабележими прекъсвания – живот пълен с промени. При хубаво очертана и дълга линия вас ви очаква живот до дълбоки старини без много сериозни болести.
  2. Линията на ума и разума определя вашите умствени способности. Ако, обаче, в началото е слята с линията на живота, то вие много късно ще се откъснете от семейството си за самостоятелен живот. При линия, която е съвсем отделна от тази на живота, вие ще поемете живота си в свои ръце, защото сте умен, разсъдлив и реалист. Прекъсната линия може да говори за нервно разстройство, депресия и други проблеми с ума. Колкото по-дълга е линията, толкова по-голяма е вашата интелигентност.
  3. Линията на сърцето – ако започва като права под показалеца, вие ще имате голяма и щастлива любов. Линия, която е извита към средния пръст – голямо разочарование от любовните ви връзки, дори очаквайте развод след брак с деца. Разклоненията по линията показват любовните ви приключения, а нейните прекъсвания може да говорят за проблеми със сърцето.
  4. Венериният пръстен е полукръг под средния и безименния пръст. Той може въобще да не съществува – тези хора не придават голямо значение на физическата любов. Но ако е силно изразен на ръката на жена, то тя може да бъде с неустоима привлекателност. Наличието на тази линия понякога свидетелства за хомосексуалност.
  5. Слънчевата линия (линията на щастието или успеха) започва от основата на безименния пръст и е с различна дължина при различните хора. Ако тази линия стига само до линията на сърцето, този човек ще постигне успехи късно в живота си и ще бъде щастлив в старостта си.
  6. Линия на здравето или интуицията – започва под малкия пръст. Ясна и непрекъсната линия означава добро здраве и блестяща интуиция. Ако липсва също е нормално развитие, но ако е с мноко извивки и прекъсвания говори за лошо здраве.
  7. Линията на съдбата преминава през средата на дланта – от китката към средния пръст. Тя може да се мени и дори да не съществува при хора с еднообразен и скучен живот. Линия с много прекъсвания, разклонения и продължения показва променлива съдба – спадове и върхове в живота ви, промени в брака и кариерата. Внимавайте, ако имате добър бизнес да не загубите всичко!

 

 

Ето какво казват ръцете за здравето ви!

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още: