Разбери какви талисмани пазят Тина Търнър и Мадона

алкогард промоция

И двете певици са крайно суеверни

Разбери какви талисмани пазят Тина Търнър и Мадона

Разбери какви талисмани пазят Тина Търнър и Мадона

В продължение на хилядолетия хората се снабдяват с всевъзможни предмети, които да ги защитават от беди и да им носят късмет. Скептиците ги смятат за непотребни, но повечето хора искрено вярват, че парче камък или дърво може да ги предпази от силите на злото. Представителите на творческите професии са особено суеверни и затова много често разполагат с предмети срещу уроки и други ефимерни и реални беди…

Кралицата на естрадата ТинаТърнър вярва в защитната сила на кристала – тя не излиза от апартамента си без парченце от този камък в джоба си. Със същия трепет към кристала се отнася и кинозвездата Мелани Грифит-тя го носи на верижка, под роклята.

В началото на творческата си дейност Мадона си купила от стар индиански шаман глинена фигурка на славей, с която не се разделя и досега. „Никой не може да ми навреди, докато тази фигурка е с мен – казва певицата.-Талисманът не трябва да се дава в чужди ръце, иначе успехът ще изостави неговия собственик.“

По време на краткия им брак известният актьор Райън Рейнолд получил като подарък от не по-малко знаменитата си съпруга Скарлет Йохансон… неин зъб-мъдрец. Той бил обкован в злато и оформен като медальон за врата. Приятелите на актрисата разкрили пред журналисти, че Скарлет наскоро си била извадила този зъб и решила да направи от него талисман, научаваме от вестник „Феномен“.

Самата Скарлет също постоянно носи със себе си зъб, само че от акула, който според поверието плаши дяволите. На въпроса защо тези амулети не успели да съхранят съюза между двете звезди, Скарлет се пошегувала, че те действат в определени граници и не обхващат сферата на брака.

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар