Най-важните аксесоари на лято 2012

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

И в обикновената рокля (от минал сезон) може да сте по последна мода, стига да я комбинирате с хитови допълнения.

Обувки на платформа

Хитът на сезона са санда­лите на платформа. Често долната им част е обвита с естествени материали: зебло, въжета, корк, или има вмъкнати елементи от дър­во. Горната част е от плат или кожа, като затворените модели са рядкост. Цвето­вете са свежи, ярки, светли, землисти, дори златни. А десените – на цветя, райета, точки, едноцветни. Понякога има закачливи детайли – като изкустве­ни цветя например, но моделите могат да бъдат и максимално изчистени, а акцентът да пада върху ефектната подметка.

Този тип сандали подхождат на спортно-елегантните облекла. Перфектни са за панталон, независимо от дъл­жината му. Стоят ефектно и с артистични поли и рокли.

 

Слънчеви очила – задължително!

Те са другият аксесоар, който не бива да пропус­кате това лято, ако искате да сте в крак с модата, а и най-вече да предпазите очите си от слънцето. Ак­туалните модели са рет­ро. Те са големи, цветни, понякога с необикновена форма – например шесто­ъгълна. Рамките могат да бъдат както в класическо­то бяло или черно, така и в патешкожълто, алено-червено, небесносиньо, а защо не и комбинация от няколко цвята. Формата е повлияна от модата през 60-те години. Най-атрак­тивните модели пък са еко – с рамка от отпадъчна дървесина, преработена по специален начин.

Не е необходимо да комбини­рате очилата с дрехата по цвят. Този сезон може да ги използвате съвсем спокойно като акцент и да изберете контрастен модел.

 

Сламени фантазии

Черешката на тортата в летния гардероб са сла­мените шапки и чанти. Този път те не са само за морската ваканция, а се

носят и в града. Чантите са об­емни, понякога трапецовидни, в естествен цвят, но задъл­жително с ефектни ярки допълнения: изкуствени цветя или артистично завързан копринен шал. Шапките са с по-прибрана периферия и без акценти. Но пък могат да бъдат цветни и много ярки. Ще се носят и модели от 20-те години на миналия век.

Сламените модели предпола­гат по-артистично облекло. Подходящ е актуалният бохо стил.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар