Сексът като средство за намиране на подходящия!

Лятото е вече тук, навън е топло и във въздуха ухае на… флирт. Отпусни се, весели се и не мисли за сватби, пръстени и деца! Те ще дойдат, когато най-малко очакваш!

Приятелката Y (която пък ще ме върже и ще ми опърли веждите, ако научи, че я ползвам за пример) винаги е вярвала в сериозните връзки и неразделната природа на любовта и секса. Да, всички сме съгласни, че в най-добрия случай нещата трябва да стоят точно така, обаче преди година тя откри, че нейният годеник не споделя това мнение и я мами. След наистина тежката и разочароваща раздяла тя си науми, че всички мъже са безчувствени прасета. Нито аз, нито другите й близки можехме да я разубедим и окуражим да повярва отново в потъпканите си идеали. След няколко месеца отшелнически живот, плач и скърцане със зъби тя отново излезе „на сцената“, решена да си отмъсти на мъжете, като безжалостно разкъса няколко сърца на ситни парченца. Съдбата й се усмихна почти мигновено – на една рекламна конференция я хареса малко по-възрастен от нея мъж, който не изглеждаше като да си търси съпруга. Тя подходи към него (и това е цитат) като към „говорещ вибратор, който настоява да плаща и сметката“. Как точно я е възприемал той – не знам. При всички положения двамата се виждаха близо три месеца в хубави хотели, пиеха хубави питиета и доколкото разбирам, правеха хубав секс. А после си тръгваха и се присмиваха един на друг, всеки пред собственото си обкръжение. На дружката Y този „безсърдечен флирт“ й се отрази доста добре – поддържаше се в топ форма, за да го държи на нокти, самочувствието й разцъфтя. Научи да се грижи за собственото си удовлетворение преди това на всички други. Именно в тази нейна „обновена версия“ се влюби сегашният й приятел (с когото се запознала по работа и моментално хлътнала). Съвсем скоро тя ми разказа, че „мъжът от конференцията“ пък бил прясно разделен с жената, на която отказвал да предложи брак въпреки дългогодишната им връзка. След флирта с Y, който го научил, че е най-добре да дава на жените това, което искат, той се сдобрил с нея и й дал заветния пръстен.

ПОУКА: Когато си необвързана, не се фиксирай в идеята за голям, разкошен романс или сериозна връзка с брак и ипотека. Най-добре е да държиш всички пътища към доброто прекарване (и любовта!) отворени и да можеш да приемеш, че с някои мъже ще си просто за забавление и тонус, докато не откриеш сродна душа.

Място за първа среща? В басейна!

И така, вече имаш избра­ник. Учили са ни, че е добре да се виждаме с нов и „непроверен“ мъж на обществени места, при това не прекалено провокативно облечени. Тази логи­ка може да се обърне с кра­ката нагоре – басейнът е едно доста населено пуб­лично място, където отно­во не се излагаш на кой знае какъв риск, а възможност­ите ти за наблюдение са безценни: 1) Как се чувства самият той в тялото си? Фуклъо ли е? Просто атле­тичен и наслаждаващ се на свободата на движението? 2) Как се държи – като нарцисист, влюбен в собстве­ните си мускули, или като нахал, който се заглежда по всеки чифт бикини? Можеш да приложиш този похват независимо от спортове­те, които предпочиташ – ще разбереш много как­то за тялото му, така и за духа му – отборен играч ли е, или се стреми да се нала­га на всяка цена? Ако замес­тиш обичайното бъбрене в бар с ударното послание на физически заряд, от самото начало ще имаш яснота за какъв тип привличане ста­ва дума.

ПОУКА: Да провериш еро­тичния потенциал на нова­та си тръпка в самото начало, е умно, особено ако най-вече се интересу­ваш от секс без обвързване. Така ще си спестиш дни на ритуализирана скука, пре­ди да го „разопаковаш“ и да останеш невдъхновена.

 

 

2 нови хитри стратегии за лов на мъже

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар