Топ 3 на чалга певиците с мазна кожа (СНИМКИ)

Във Фейсбук се прави класация коя певица е с най-мазна кожа

Фейсбук определено се е изродил. От място за социални контакти се е превърнал в такова, в което всеки търси дефекта на човека до себе си.

Глория води в класирането!

Поредното доказателство в тази посока е днешният Топ 3, на който и ние обръщаме внимание. Става дума за трите певици, чалга певици, уловени в кадър, в който кожата им изглежда мазна, наистина мазна.

Въпреки че на всеки може да се случи, явно във виртуалното пространство всеки повод за забавление се оползотворява в пълна степен.

Трите претендентки, които си оспорват първото място във въпросната класация, са Мария, Глория и Камелия. От снимките, които и ние си позволяваме да публикуваме, става ясно, че в определен период от изявите си на сцена и трите дами са имали някакъв проблем с омазняването на кожата.

Мария е временно втора!

Като към това се добавят и усилията, които са положили, за да се представят подобаващо на сцената, резултатите са повече от очаквани – пот  и мазна кожа!

На този етап резултатите сочат, че фаворитка на високопоставеното Фейсбук жури е примата на поп фолка Глория, която иначе рядко може да бъде изловена в компроментираща я поза или снимка.

Гласуването обаче все още не е приключило! Вие какво имате за казване?!

Камелия се нарежда трета!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар