Седмичен хороскоп за периода 25 септември – 1 октомври за всички зодии

Какво очаква зодиите в края на лятото? Някои ще имат късмет в любовта, а на други ще им спори работата

Прочетете най-точния хороскоп за последната седмица на септември и разберете какво ви очаква.

Овен

B този период сте заети със завоевания. Това ще са не само нови професионални и спортни върхове, но и обекти на интерес с оглед бъдещи отношения. В работата ви очакват нови идеи и зашеметяващи победи. Имате възможност да направите „лъвски скок“ в кариерата.

Телец

Отделете внимание на здравето си. Осигурете си достатъчно сън, здравословно хранене и умерена физическа активност. Избягвайте изкушенията, за да не влошите ситуацията. Професионалната сфера минава на втори план, но финансовото ви положение е стабилно.

Близнаци

Предстои ви сложна седмица, която ще ви донесе тревоги, грижи, разочарования, но и надежди. Благодарение на усилията си ще се справите, но ще се чувствате като изцеден лимон – и интелектуално, и емоционално. Отложете всички срещи за по-добри времена.

Рак

Предстои ви период на промени. В професионалната сфера – смяна на собственик, реорганизация на личния състав, закриване на стари проекти, промяна в профила на дейност. Това ще ви подтикне към търсенето на нови източници на доходи и самореализация.

Лъв

Попадате в нестандартни ситуации, които изискват също такива нестандартни решения и реакции. Ще се наложи да разгледате всички варианти за действие, обходни пътища или игра без правила, финансите ви са стабилни, но здравето създава проблеми на лекомислените.

Дева

Предстои ви продуктивна седмица, посветена главно на активен труд. Резултатът във вид на солидно парично възнаграждение ще ви осигури полагащата ви се почивка. Личният живот се развива по план – вашия план. Набелязвате дата за официално сключване на брак с партньора.

Везни

Ситуациите провокират демонстриране на някои не особено благовидни черти от характера ви. Преувеличеното ви желание да контролирате и агресията ще действат разрушително преди всичко на вас самите. Застудяването може да провокира простуда, алергия или астма.

Скорпион

Седмицата ви е наситена със събития. В професионалната сфера сте продуктивни. Практичността ви по финансовите въпроси е залог за стабилност през текущия период. Противопоказани са всякакви спекулации, инвестиции и рисковани вложения -няма да донесат желания резултат.

Стрелец

Животът ви поднася интересни ситуации и моменти, които ви помагат да забравите негативните емоции и обидите, свързани с конкретни личности. При това без всякакви усилия от ваша страна. Романтичната сфера ви радва с интересни запознанства.

Козирог

Ще бъдете въвлечени в конфликт против волята си, провокиран от близки хора. Последствията не са благоприятни. Добра тактика в тази ситуация е неутралната позиция. Професионалната сфера също изисква усилия за конструктивна работа. Здравето ви е в отлично състояние.

Водолей

Седмицата е благополучна за вас, оцветена в позитивни емоции, изненади и подаръци. Неочаквани приятни гости в края на седмицата добавят радост в общуването. Успехът в професията съпътства занимаващите се с финанси, счетоводство или точни науки, финансовата страна на живота ви радва.

Риби

Астрологическите събития ви отварят „коридор от възможности“ за промени. Дали ще се възползвате, зависи само от вас. Някои са принудени да решават въпроси, свързани с наследство, застраховки или кредити. Поставяте си нови кариерни цели или кардинално сменяте сферата си на дейност.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар