Хороскоп за периода 15-21 май за всички зодии

Прочетете седмичния хороскоп и разберете какво ви е приготвила Съдбата

Вашият хороскоп за следващите седем дни ще ви подскаже за какво трябва да внимавате, както и кое ще е онова, което ще ви зарадва.

Овен

Получавате компенсации за стресовите ситуации, които сте преживели наскоро. В професионалната сфера се набелязват нови перспективи, а във финансовата – благоприятно разрешаване на проблемите. Получавате възможност да разширите бизнеса си. Някои от вас сменят местожителството.

Телец

Активизират се застойни процеси и се решават отложени въпроси. Проблем може да стане това, че повечето от вас не са готови да възприемат новото. Не нарушавайте обещанията си – резултатът ще е плачевен. Особено това се отнася за романтичната сфера.

Близнаци

Получавате прилив на енергия и радост от потапянето в ежедневни дела и ситуации. Усилията в професионалната област дават добър ефект, а растящото благосъстояние е резултат от благоразумно разпределение на средствата. Имате шанс да срещнете истинската любов.

Рак

Имате възможност да подобрите живота си. Не я пропускайте. Благоприятен обрат очаква онези от вас, които са имали проблеми в професионалната сфера. Щастлива случайност може да разреши всички неприятни и безперспективни ситуации. Проблеми със зрението заради злоупотреба с компютъра.

Лъв

Предстои ускоряване на събитията и процесите, което изисква мобилизация на всички ресурси, в това число и физически. В професията ви очакват доста пътувания, особено ако е свързана с иновации и търговия. Получавате примамливо предложение за нова работа.

Дева

Усещате внезапна потребност от уединение с цел потапяне в себе си. Рефлексията и самоанализът ще ви помогнат да се справите с вътрешните конфликти и противоречия. Работата изисква пълна концентрация на внимание и сили, а финансите -ограничения с цел натрупване на запас.

Везни

Успявате да се „спазарите“ със съдбата. Проявената изобретателност и предприемчивост ви дават възможност да се справите с много проблеми, които са ви пречели да се движите напред. Безпокойството и тревогата остават в миналото. Усещате, сякаш от плещите ви се смъква планина.

Скорпион

Периодът ви носи постепенно излизане от защитната черупка. Събитията бавно, но сигурно се ускоряват, а социалният живот все повече изпълва пространството наоколо. Бизнесмените откриват нови възможности и действат активно за реализирането им. финансите се съживяват.

Стрелец

Предстои известен спад в социалната активност. Ограничете общуването, а свободното време прекарайте в уютното кресло. Склонни сте към индивидуален труд, вземайки еднолично решения и игнорирайки екипната работа, финансите са предсказуеми, а здравето ви радва.

Козирог

Заети сте с решаването на натрупалите се материални въпроси. Въвеждането на ред заема едно от първите места в дългия списък с планирани задачи. Структурирате не само личното си пространство, но и ситуацията в семейството и службата. Вземате решение да започнете обучение.

Водолей

Постепенно излизате от доброволната си изолация. За това спомагат не само ингресията на Слънцето в Риби, която ви носи известен прилив на сили, но и вътрешната потребност от нови контакти и впечатления.

Риби

Професионалната сфера ви радва с нови проекти, контакти, впечатления.
Работите активно и неуморно. Заемате се с проблемите на децата, дори и да не ви молят. Това може да доведе до напрегнати отношения. Здравето напомня за себе си с хронични проблеми с храносмилането, финансовата страна на живота ви дава. възможност за извънпланов шопинг.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар