Мантрата на процъфтяването активира мощна сила, която привлича пари

Мантрата е древно силно заклинание, предназначено за решаването на конкретен проблем или изпълнение на желание

Паричната мантра е уникална, тъй като се състои от числа, а не от свещени санскритски думи. Мантрата на процъфтяването активира мощна сила, която привлича пари и други елементи на финансовото благополучие в живота, придава увереност и душевно спокойствие.

ВЪЛШЕБНИТЕ ЧИСЛА

Съществува специална комбинация от числа, предназначени за решаване на парични проблеми. Как работи мантрата 7753191?

В цифрите на финансовата мантра е зашифрован специален код, който отваря чакрите. В тънкото тяло на човека има 7 чакри, някои от които отговарят за паричното и материалното благополучие. Най-често дефицитът на пари се дължи на блокиране на една или няколко чакри, свързани с благополучието. Причините могат да са най-различни – дефицит на жизнена енергия, насочено негативно въздействие или неправилно мислене на човека.

Мантрата 7753191 е особена енергия, която има способността да премахва тези фактори. В резултат енергийният поток е коригиран и материалните затруднения в живота изчезват.

Сред множеството ефективни парични мантри числовата формула 7753191 се смята за най-силна

Причината е, че вибрацията на числата в определен ред и строго установеният брой повторения привличат паричната енергия много по-бързо.

7 ВАЖНИ ПРАВИЛА

• Започнете практиката на мантрата на процъфтяването по новолуние.

• Произнасяйте цифрите точно и ясно.

• Строго спазвайте броя повторения.

• Намеренията ви към парите, които искате да привлечете, трябва да са добри и искрени. Ако са егоистични или ще навредят на някого, практиката може да не сработи.

• При повторението на мантрата трябва да сте в добро настроение.

• По време на практиката се абстрахирайте от външния свят и мислете колко пари са ви нужни и за какво.

• И най-важното – вярвайте, че всичко ще се получи!

КАК РАБОТИ МАНТРАТА

Трябва да подготвите физическата реализация на мантрата. За целта запишете цифрите на лист картон със зелен флумастер (този вят привлича парите) и го залейте с восък. Ще се получи импровизирана вълшебна дъска за привличане на пари. Разтопете восъка на водна баня и го излейте в паничка. Натопете картона с мантрата в горещия восък и бързо го извадете с щипци. За да активирате вълшебната дъска, я опушете с ароматни пръчици от сандалово дърво и прочетете формулата 77 пъти.

Когато практикувате мантрата, поставете плочката до себе си и се съсредоточете върху цифрите.

Восъкът поглъща звуковите колебания и ги транслира в околното пространство. По този начин след провеждането на обреда плочката с паричната мантра ще играе ролята и на талисман. След година с благодарност я закопайте в земята и си направете нов.

КАК СЕ ПРОИЗНАСЯ МАНТРАТА

Числата трябва да се произнасят едно след друго в определен темп, без да спирате, точно 77 пъти. За улеснение може да купите или да си направите броеница със 77 мъниста. Вземете обикновен конец и нанижете на него стъклени или дървени мъниста.

Мантрата за пари 7753191 се произнася 77 дни поред

Използвайте календар, за да отбелязвате всеки ден. Най-подходящото време за начало на практиката с паричната мантра 7753191 е новолуние или първият ден от календарния месец.

ЗНАЧЕНИЕ НА ЦИФРИТЕ

Нумерологията има древни корени. За влиянието на числата върху съдбата се знае от далечното минало. Учени, изучавали влиянието на числовите колебания върху съдбините на човечеството, са стигнали до определени изводи. Да разгледаме подробно мистичното значение на числата в мантрата на парите.

СЕДМИЦА

Първите две числа в мантрата са седмици. Числото 7 управлява пространството и времето. Това е числото на висшата духовност, на тайните на Вселената. То изразява святост и висшата воля на божеството. Наличието на две седмици в самото начало на формулата потвърждава божествената воля и благословията за постигане на благополучие.

ПЕТИЦА

Петицата се смята за парично число, освен това изразява и същността на човека. Това е броят на лъчите в магическата пентаграма, която символизира властта на човешката воля и духа над природата. Пентаграмата – това е защита от нападението на тъмни духове. В индуизма числото 5 изразява петте елемента на Вселената. То се намира в средата на формулата на вълшебните пари и изразява волята на човека за победа над тъмните сили.

ТРОЙКА

Числото 3 помага за придвижване по кариерната стълбица, осигурява успех в екипната работа. Хората изглеждат съмишленици, които се стремят да постигнат успех със съвместни усилия. 3 е числото на растежа и изобилието. Във вълшебната формула то осигурява устойчив растеж и? дохода. Тройката символизира още и връзката между времената: минало, бъдеще и настояще. Тя е израз на съвършенството на творението,- на божествената същност
на творението.

ЕДИНИЦА

Това е числото на лидерите във всяка сфера от живота и при всякакви обстоятелства. 1 съответства на успешните и предприемчиви хора. Звуковото изражение на единицата активизира гореизброените качества. Позволява човек да се състезава и да преодолява препятствия. Магическият смисъл на единицата е умножение на богатството.

ДЕВЕТКА

Това е тройна триада – тройка, умножена по числото 3, съвършеното съвършенство. В контекста на парите това символизира съвършеното благополучие на човека. Единиците стоят пред нея и след нея – волята към благополучие намира своето материално въплъщение в съвършенството.

АКО СПЕШНО СА НУЖНИ ПАРИ

Ако ви е трудно да изпълните всички изброени условия, но спешно се нуждаете от пари, опитайте следното.

• Запишете мантрата на процъфтяването „7753191“ на лист хартия и я носете в портфейла си.

• Поставете картинка с надпис „7753191“ на скрийнсейвъра на компютъра или на мобилния си телефон.

Много хора отбелязват факта, че всекидневното практикуване на мантрата на процъфтяването дава положителни резултати. Преди всичко това стимулира растежа на заплатата, получаването на бонуси и неочаквани доплащания. За да е максимален магическият ефект, носете със себе си s портфейла си листа хартия с написаната на него мантра на процъфтяването и очаквайте чудеса!

Източник: vedmochka.net

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар