Седмичен хороскоп (30 януари – 5 февруари) за всички зодии

Любов, късмет и работа – вашият седмичен хороскоп за първата седмица на февруари е тук

хороскоп

От седмичния хороскоп ще научите какво ви очаква и как да реагирате на случайностите, които звездите са подготвили за вас.

Овен

Проявявайте особена предпазливост, когато сте на път. Не сядайте зад волана. Най-добре е да отложите далечните пътувания. Помислете добре, преди да обещавате нещо на някого. Задълженията, които по непредпазливост поемате, ще отнемат и време, и много сили.

Телец

Обстоятелствата изискват от вас да сте по-решителни. Постарайте се да преодолеете желанието си да плувате по течението, да изчакате и да оставите ситуацията непроменена с надеждата всичко да се размине „от само себе си“. Откажете се от идеята за ремонт – трудно ще го приключите.

Близнаци

Подходящ момент за делова активност. Можете смело да започвате нов проект, да пристъпите към реализиране на идеи, да обсъдите кариерни перспективи с началството. Работните командировки също ще са успешни, а преговорите – плодотворни. Използвайте правилно енергията си.

Рак

Трябва да сте максимално съсредоточени. Ще ви се наложи да решите множество задачи. Направете списък с неотложните дела, за да не забравите нещо. Пригответе се за обаждания от близки и колеги, желаещи да ви съобщят потресаваща новина. Не ги разочаровайте!

Лъв

Възможно е да възникне известно напрежение с родителите или по-възрастни роднини, но се постарайте да запазите спокойствие. Бъдете деликатни и коректни, за да не предизвикате скандал. Не е нужно да обиждате хората, които ви желаят доброто, дори ако го правят твърде настойчиво.

Дева

Вслушайте се в доводите на разума – розовите очила не са за вас. Оценявайте постъпките на околните, без да се опитвате да им търсите оправдание. Ако някой, се държи не съвсем коректно и проявява неуважение, игнорирайте го. Насладете се максимално на почивните дни.

Везни

Голяма е вероятността от простудни заболявания. Добре е да се запасите с профилактични средства и витамини. Вероятно е известно напрежение – постарайте се да контролирате емоциите си, и проявете сдържаност, за да не страдате от гузна съвест и да не се налага да се обяснявате.

Скорпион

Може да се сблъскате с неоправдана агресия от страна на непознати. Но не го вземайте присърце и не започвайте „военни действия“. Достатъчно е да използвате остроумието си и да ги „ужилите“ с уместна забележка. Ако имате възможност, отложете някои задачи.

Стрелец

Възможно е да получите скъп подарък, неочаквана печалба или приятел да ви върне голяма сума пари преди срока. Бъдете внимателни в разговорите – не споделяйте повече информация за плановете си, отколкото се налага. Рискувате събеседникът ви да се възползва от нея.

Козирог

Не експериментирайте с храна и екзотични диети. Организмът може да не ви прости такъв стрес. Избягвайте конфликти с домочадието. Потиснете желанието си да спорите или да проявявате принципност, ако не е задължително. Искрата на недоволството мигом ще се превърне в пожар.

Водолей

Бъдете готови за неочаквана промяна в плановете – отмяна на важни срещи, пътувания. Отнесете се към обратите на събитията спокойно и не се опитвайте да ги „пречупите“ в своя полза. По-добре се оставете на течението. Не възлагайте особени надежди на ново запознанство.

Риби

Възможно е да ви помоли за помощ или за съвет ваш близък. Отнесете се максимално сериозно към молбата, вникнете в проблема и се постарайте да направите всичко, което е по силите ви, за да помогнете. Това ще ви е от полза в бъдеще, когато вие се окажете в подобно положение.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар