Семейство от Тексас откри отвлечената си преди 51 г. дъщеря

Мелиса Хайсмит била само на 1 годинка и 10 месеца, когато през 1971 г. е отвлечена

Семейство от Форт Уърт, щата Тексас, се събра отново с дъщеря си, която е била отвлечена като бебе преди повече от пет десетилетия.

Мелиса Хайсмит била само на 1 годинка и 10 месеца, когато през 1971 г. е отвлечена от своята детегледачка, предава CNN.

Хайсмит – отгледана с името Мелани, живяла във Форт Уърт през по-голямата част от живота си. Тя нямала представа, че семейството й я издирва, докато те не се свързали с нея чрез Facebook. Първоначално жената помислила, че това е някаква измама.

“Баща ми ми писа по месинджър и ми каза: “Знаеш ли, търся дъщеря си от 51 години”, разказва Хайсмит пред KTVT.

Родителите й я открили благодарение на ДНК съвпадение с едно от другите им деца.

“Попитах жената, която ме отгледа: “Има ли нещо, което трябва да ми кажеш?”. Тя потвърди, че аз съм бебето Мелиса”, каза Хайсмит.

Така се стига до трогателната среща между Мелиса и истинските й родители в събота. Те направили и официален ДНК тест.

“В момента, в който видяхме снимките й, разбрахме за родилния й белег и осъзнахме, че “рожденият” й ден е близък до този на нашата Мелиса. Бяхме сигурни, че това е нашето дете”, пише семейството във Facebook публикация.

“Просто не можех да повярвам. Мислех, че никога повече няма да я видя”, казва през сълзи майката Алта Апантенко пред KTVT, припомняйки си срещата.

От полицията коментират, че давността на наказателното преследване след похитителя е изтекла 20 години след 18-ия рожден ден на Мелиса, но оттам уверяват, че ще “продължат разследването, докато не открият цялата налична информация по случая”.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар