Селена Гомес заразена с коронавирус

Новият документален филм на Селена, “Моят ум и аз”, ще стартира на „Apple TV“ през ноември

Певицата и актриса Селена Гомес потвърди в социалните мрежи, че е отменила планираното си участие в ток шоуто на Джими Фелън, тъй като е дала положителна проба за коронавирус.

“Няма да бъда в шоуто на Фелън тази вечер. В крайна сметка се оказа, че имам COVID, но си почивам и се чувствам добре. Едно приятелско напомняне, че COVID все още съществува. Проверете бустерните си дози. Всъщност бях планирала да получа моята тази седмица. Обичам ви всички“, написа звездата в Инстаграм.

Новият документален филм на Селена, “Моят ум и аз”, ще стартира на „Apple TV“ през ноември. Тя трябваше да обсъди проекта по време на планираното си участие в шоуто на Джими Фелън.

Междувременно Селена наскоро разкри, че се чувства “благодарна, че е жива” след здравословните си проблеми, предаде „Контакт мюзик“. Тя разказа за дългогодишната си борба със здравословните си проблеми в документалния си филм “Моят ум и аз”.

В клип от документалния филм Селена казва:

“Просто бъди такава, каквато си, Селена. Никой не се интересува от това какво правиш. Става дума за това коя съм аз, да съм добре с това, което съм. Благодарна съм, че съм жива.”

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар