Обред изчистване с огън: за един по-добър рестарт на живота

Още от древността хората знаят, че огнената стихия изчиства и изгаря всичко отрицателно, прилепващо към аурата на човека

Уникалното въздействие на пламъка на свещта върху биологичното поле, което ни обвива, се състои в това, че той помага да се изчисти организмът от всичко негативно, натрупвано ден след ден. И ако човек живее в градски условия, той рядко има възможност да поседи край огън. Затова пък винаги може да си запали свещ у дома.

Поседете пред запалената свещ поне 7-10 минути, наблюдавайки как езичето на пламъка трепти. То се накланя ту надясно, ту наляво, ту застива. Ще забележите, че свещта изхвърля голямо количество сажди, които според многолетния опит на магията поемат умората, раздразнението и обидите, натрупани у нас. Отнема болката и отмива мъката, като не позволява на болестта да проникне чрез отрицателните мисли и чувства във физическото ни тяло. Тъй като душевната болка постепенно се разсейва, изчезва и физическата болка. Заедно с пуканото на свещта си отива и тъгата и на нейно място се завръщат покоят и душевното равновесие.

За близките и роднините

За да премахнете наслоенията на отрицателните полета и програми от свой близък, помолете го да седне на стол настрани, така че облегалката да не закрива гърба му от въздействието на пламъка на свещта. Вие застанете зад него.

Запалете свещ и за известно време забравете за всички ежедневни мисли, които се въртят в главата ви. Хванете свещта в ръка Пациентът започва да се „изчиства“ от „опашката“. При това извършвайте въртеливи движения със свещта в посока, обратна на часовниковата стрелка. Амплитудата на това движение е 10 – 15 см. Времето на провеждане на обреда е произволно.

Ако свещта започне да пука, значи сте открили „проблемно” място – зона, в която човекът има сериозни нарушения в работата на организма. Вероятно в този момент ще видите и изхвърляне на сажди – пламъкът почернява по края. Задръжте свещта в тази зона, докато той се изчисти. След това продължете по гръбнака нагоре – до самото теме. Завършете движението над тавата: на разстояние 10-15 см.

Изчистването се провежда 3 пъти, като проверите дали свещта гори равномерно на мястото, където преди това е пушела и пращяла. Повтаряйте процедурата всяка вечер и ще се убедите колко по-пек ще стане животът ви.

Източник: womansanga.ws

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар