Ето как да сбъднете желание за седем дни

За реализиране на вашето желание имате нужда единствено от лист хартия, дълга тънка свещ и силна вяра, че ще осъществите замисленото

Препоръчва се ритуалът да се направи по новолуние. Вземете свещ и листа хартия. Напишете вашето желание. Разделете на око свещта на седем равни части и ги отбележете. Запалете свещта, а листа хартия сложете под нея.

Концентрирайте се върху желанието си и внимателно гледайте пламъка. Щом стигне до първата отметка, го угасете и оставете свещта на перваза на прозореца. На следващия ден направете същото.

Когато догори до последната отметка (на седмия ден), изгорете в пламъка листа с вашето желание, а пепелта разпилейте на вятъра през прозореца.

Желанието ще се изпълни бързо, ако спазвате някои условия при провеждането на ритуала

• Докато гледате пламъка на свещта, мислете единствено за желанието си.

• Изпитвайте искрена радост, когато мислите за това, което желаете.

• Мислете не с какви средства да го постигнете, а за крайната цел.

• Не се страхувайте да си намисляте желания, които според вас е нереално да се сбъднат. Не е важно как именно ще се реализира мечтата ви, важното е да стане факт!

• Не разказвайте на никого за своето желание. Нека то остане тайна само между вас и Висшите сили.

• Старайте се да не мислите в течение на седем дни за своето желание. Спомняйте си за него само по време на ритуала.

• За реализирането на желанието ви ще помогне вярата, че то непременно ще се осъществи. Вярвайте в себе си! Ако нямате доверие в собствените си сили, как Вселената ще може да ви даде това, което желаете?

Този ритуал ще ви помогне да изпълните желанието си в кратки срокове. Вярвайте в себе си и тогава всичко ще се получи! Успех!

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар