Месечен хороскоп за януари 2022-а година за всички знаци от зодиака

Какво да очакват представителите на 12-те зодии през първия месец на новата година?


Прочетете хороскопа и ще разберете. Така ще може да бъдете подготвени за изненадите, които звездите предричат за вас.

ОВЕН

В навечерието на тези дни се появява известно напрежение в отношенията с партньори и колеги. То ще е предизвикано от стари, отдавна натрупани противоречия. Става ясно, че вече нямате желание да се съобразявате с колегите си, а и те имат известни претенции към вас.

ТЕЛЕЦ

Преговорите с делови партньори и обсъждането на различни варианти за сътрудничество дават положителни резултати. Прецизната и аргументирана позиция, умението да отстоявате своето и чувството ви за хумор са ценни качества, които са винаги полезни.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнатите отношения с колегите, от една страна, и малък флирт в службата, от друга, ви правят повод за клюки и нелицеприятни разговори, особено ако явно въртите любов в службата. Така че се старайте по-добре да държите в тайна своите „забежки“ встрани.

РАК

Тази седмица ви подарява щастлива новина. Ще се сбъдне мечта, която отдавна лелеете и чието реализиране очаквате. Не споделяйте обаче мислите си, пазете ги в тайна от всички, докато не бъдете абсолютно сигурни в положителния резултат.

ЛЪВ

Добър период за онези от вас, които смятат да внесат известни промени в дома си – разместване на мебели, боядисване, смяна на тапети, посещение при възрастни роднини. Предстои ви активно и не особено приятно общуване с представители на вашата фамилия.

ДЕВА

Внимавайте да не пропуснете интересно предложение – да заминете на почивка. Или пък пътуването ще е делово, но ще успеете да съвместите полезното с приятното – работата и отдиха. Спомените от пътешествието ще ви топлят дълго време. Тези дни са подходящо време за всяко начинание.

ВЕЗНИ

Майстори сте да се запасявате с финанси за предстоящи подвизи. Особено ако плановете, които строите, изискват големи харчове. Сега е време да трупате, още повече че ще се намерят хора, които с готовност ще вложат средства в това, което смятате да направите.

СКОРПИОН

Семействата на мнозина от вас изпитват различни турбуленции. На първо място, това може да засегне отношенията ви с партньора. Може би внезапно ще узнаете нещо, което е било по-добре да остане тайна за вас. Сведете до минимум всяко общуване, особено негативното.

СТРЕЛЕЦ

Труден период, още повече че в тези дни се опитвате да свалите от раменете си тежко бреме, останало ви в „наследство“ от ваши близки и роднини. Време е да проявите здравословен егоизъм и да се погрижите за себе си. Намерете време да почивате повече.

КОЗИРОГ

Ако ви харесва да измъквате приятелите си от различни проблеми, периодът е особено подходящ за това. Но не само вие ще играете ролята на спасител. Когато е необходимо, и на вас ще ви бъде протегната ръка за помощ. Така че винаги можете да разчитате на приятели.

ВОДОЛЕЙ

Работа и кариера – това за вас сега е най-важното. Във всичко, което правите, влагате цялата си душа и резултатът е от изключително значение за вас. Отношенията с колегите са безоблачни, което не може да се каже за отношенията с началника ви.

РИБИ

Във финансите много неща зависят от това дали личните ви отношения са добри — и с партньора, и с колегите, и с шефа. Ако успеете да намерите ключ към всекиго, а за истинските Риби това не е проблем, интересите ви не са застрашени- можете да сте напълно спокойни.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар