Двойка, която е женена от 72 години, разкри тайната на дълготрайната любов

Тези 7 неща са от решаващо значение

Колкото и да се опитваме да намерим рецептата за успешен брак или дълготрайна любов, факт е, че тя не съществува. И това ще бъде потвърдено от всички, които са успели да останат заедно и да преодолеят всички препятствия.

Повечето такива двойки обаче ще се съгласят, че две неща са от решаващо значение: любовта и уважението.

Една двойка, 95-годишните г-н и госпожа Ломбарди, са женени от 72 години и както твърдят, се обичат повече от началото. Те споделиха няколко съвета с по-младите поколения как да накарат любовта си да продължи толкова дълго и казват, че се придържат към тези 7 неща от първия ден:

Любовта е същността на всичко

Стремете се любовта да бъде същността на всичко, което правите, дори когато това не е лесен избор. Любовта, казват, е отговорът на всичко.

Правете си комплименти

Правете си комплименти всеки ден. Хвалете малките неща, които ще направят партньора ви щастлив и доволен.

Грижете се за семейството

Създайте семейството си близо до близките си и след това се опитайте винаги да сте близо до децата си, когато те се отдалечат от вас и започнат да живеят самостоятелно.

Никога не изневерявайте

Няма значение дали изневярата е емоционална или физическа, просто не го правете. Както казва тази двойка, ако се обвържете с някого, работете върху успеха на връзката си – всеки ден, докато смъртта ви раздели.

Никога не си лягайте ядосани един на друг

Никога не си лягайте ядосани един на друг. Просто се целунете, пожелайте си лека нощ и след това разрешете недоразуменията си на следващия ден.

Добре е да спорите

Разногласията и размяната на мнения са нормални във всяка здрава връзка. Дори когато не сте съгласни, изслушвайте се. Не избягвайте кавги и не се съгласявайте с мнението на партньора на всяка цена, защото понякога това ще се превърне в проблем.

Уважавайте себе си

Освен любовта най-важното за една добра и качествена връзка е уважението. И когато става въпрос за това, просто няма компромис.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар