Колкото повече остарявам, толкова по-перверзна ставам!

Желанието за секс е по-голямо, откоркото на млади години

Винаги съм си мислела, както навярно и повечето хора, че с напредването на възрастта, и желанието за секс ако не изчезва, то поне прогресивно отслабва.

И изглежда логично.

Децата вече са големи, дошло е време да гледаш внуци, какъв ти секс…

И самата ти се учудваш, че някак си не стават така нещата, както си ги мислел, когато си била по-млада.

За огромна моя изненада, се оказа, че желанието не само, че не намалява, а дори май се засилва.

Отгоре на всичко започват да ми хрумват разни неща… дето не съм и си мислела, че ще ги правя на по-млади години.

Неща като разни игрички, нали разбирате…

И знам, че това си е направо извратено, но не можа да го спра, понякога съм като обсебена. Съпругът мзи е малко шокиран, но от друга страна и той май споделя желанията ми.

Само че е малко странно да правим такива неща, докато в съседната стая спят внуците…

В.Т., 59 г., Пловдив

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

1 коментар

  1. An says:

    Б.Т., здравей!
    Нормално е това желаеш. Ние жените се различаваме от мъжете не само по няколкото им сантиметра шести израстък и качеството им да ни забравят след брака. Аз съм на 67 години, след 4 месеца правя 68. Сексът винаги е бил за мен на едно от първите места, след водата и храната. С времето либидото ми вместо да залязва, се стреми зенита, който все още не достигам. Мислех, че климактериумът, ще ме успокои, но не. До преди 2 години имах цикъл. Казваха ми, че това е рядкост, да се радвам. Не било заболяване и дрън- дрън. Както и да е, преди две години настъпи, но промяна няма. Като изключим, че вече трудно се навлажнявам и се налага да ползвам продукти за тази цел. Разбира се това не ме спира. Съпругът ми е способен, но не повече от 1-2 пъти седмично и то … макар, че скоро установих, че ако е друга има доста енергия. На нашата възраст проблемът е партньор. Бог ми е свидетел, не искам да изневерявам, но се налага. Имам и позволение за това. Лекарите ме съветват да си живея живота. Това била рецептата.

Добавете коментар