Защита от негатив и уроки: съвети от старите руски книги

За да се защитите от уроки, е важно да се научите правилно да ги разпознавате

Заклинателните действия на черния маг се изразяват преди всичко в неговото необичайно поведение, съдържащо заплахи по ваш адрес или комплименти, изказани с чувство на завист. Обикновено веднага след това човек започва да усеща неразположение, преминаващо по-късно в страдание. Често или самият обект на влияние се досеща какво се е случило с него, или му обръщат внимание негови близки, отбелязвайки странностите във външния му вид, поведение, реч.

Понякога за изпращане на уроки е достатъчно докосването на злоумишленика до човека или животното

Маговете могат да го правят и само с поглед – най-страшното им оръжие. Под такъв поглед
човек усеща как сърцето му се вледенява! Енергетичните злодеи могат да изпратят уроки по вятъра, без да уточнятжертвата си. Нещастията се изпращат на човека и чрез предмет, понякога случайно изпуснат, което е толкова опасно, че може да доведе дори до смърт!

Съществуват някои прости начини за защита от такива уроки

Ако сте заподозрели, че са ви направени уроки чрез някои от гореизброените негативни въздействия, произнесете девет пъти трите магически думи, които са защита от чужди вредоносни сили, както и против опасности във физически план: „УРУЗ, НАУТИЗ, БЕРКАНА”. Тази магическа формула връща уроките към този, който ги е изпратил. След това кажете: „Щом някой е намислил да ми вреди, нека го постигне същото”.

За да отблъснете от себе си и от близките си опасността, преди да се срещнете с човека, който ви заплашва, излизайки от дома си, кажете молитвата: „Велики Бог на Слънцето, призовавам те отново, озари със светлината и топлината си моите близки, земята, дремещите семена и безплодните поля. Всичко да е благословено под тебе, Възродено слънце, докосни ме. ВИККАНТО -УРУЗ-КОВАЛДИ”. След това избройте имената на всички, които трябва да се намират под защита. Самото заклинание се произнася не по-малко от три пъти и не повече от девет – в зависимост от сериозността и сложността на уроките, които са се опитали да ви изпратят.

И един съвет към всички, които искат да се предпазят от злото

Запазете в сърцето си светлината на положителните емоции – на любовта, доброто и щастието. Това е най-сигурната защита, непробиваема за злата сила!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар