Фън-шуй съвети за привличане на богатство

Фън-шуй на богатството се определя от вашето отношение към парите ви – хартиените и монетите


Говорете за тях с уважение, защото е важна енергията на парите, духът им. Нека ви стане правило никога да не вземате случайно намерени монети на улицата или в магазина. Не пипайте и банкнотите, независимо колко съблазнителни са. Изхвърлените или изгубени пари според фън-шуй са нечия отрицателна емоция, недобро пожелание, негатив, който се намира в свободно плаване. Намерените портмонета трябва да се връщат, но възнаграждението да се взема единствено от ръцете на собственика, не от портфейла.

Но може да видите с коя страна лежи намерената на пътя монета: ези – винаги е на добро. Не се докосвайте до нея, зарадвайте се и продължете по пътя си.

Никога не оставяйте ресто в магазина, макар че това е доста разпространена традиция днес

Друго е касиерът да не ви е върнал полагащите ви се 2 стотинки. Тогава кажете мислено: „За добро“, и си тръгнете. Но ако добросъвестният търговец изсипе шепа дребни монети, често те си остават в чинийката. И именно на тази чинийка, повярвайте, лежи вашият късмет – квинтесенцията на енергията на парите, нейната същност. Помните ли как са ви хранели като деца: „В последната лъжичка е силата!”. Не е важно, че това са стотинка или пет – вие съзнателно се отказвате от своите пари. И те ще разберат това, не се съмнявайте! По-добре е да си определите метален съд и да сипвате там дребните стотинки. Това са вашите пари, вашата енергия!

Снабдете се с червено или цвят бордо портмоне

Ако това категорично противоречи на вкуса ви, купете си максимално скъпото, което можете да си позволите. Това не е просто предмет, а талисман и магнит за парите. И нека той е обемист: тесните портмонета и портфейли, от които се сипят дребни стотинки, не издържат критиката.

Благоприятно е, ако върху портфейла са изобразени риби (или поне една), ако има мъниста, блестящи метални части. Но в никакъв случай не го превръщайте в хранилище на стари касови бележки, визитки, кредитни и дебитни карти, които не използвате.

Ако вече трайно сте преминали на електронно разплащане, ролята на портфейл за вас изпълнява банковата карта или мобилното разплащателно устройство. И в този случай всички правила, приложими към портфейла, важат и за защитния калъф на мобилния телефон или обложката на банковата карта. Нали не сте забравили, че тя също трябва да бъде защитена от несанкционирано влияние?

Ако искате не просто пари, а сериозни, големи пари и сте готови да работите за постигане на материално благосъстояние, сдобийте се със златна монета. И я носете постоянно в портфейла си заедно с останалите дребни. А за да не ви я откраднат, можете да си намерите рядка нефритова монета с изображение на дракон или просто малка фигурка на дракон от нефрит и да я сложите в портфейла си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар