Как да привлечете енергията на богатството във вашия дом?

Днес в домакинството властват минимализмът, рационалната организация на пространството, екологичното мислене


Удивителното е, че всичко това напълно съответства на учението фън-шуй за богатството.

ИЗЛИШНИ ВЕЩИ

Енергията „ци“ е основа както за здравето на обитателите на дома, така и за благоприятното материално положение в семейството. Тя няма да тече плавно, ако домът е задръстен с боклуци. Не съжалявайте за старите вещи – изхвърлете това, което не използвате, или го дайте на други хора, на които ще им свърши работа.

Всичко скъсано, ненужно, счупено, развалено махнете от дома си. Особено неблагоприятна е ситуацията, когато не работи часовникът, а още по-зле е съдовете да са нащърбени или спукани. Течащите кранове отмиват не само вашите финанси, но и здравето заедно с благополучието.

Според майсторите на фън-шуй вещ, която не е използвана повече от година, натрупва „мъртва“ енергия“, която влошава общото положение в семейството. Особено това се отнася за вещите от текстил – те „умират“ по-бързо от останалите.

ВСЯКО НЕЩО НА МЯСТОТО СИ

Следващият етап е да разчистите мебелите и всевъзможните помещения за съхранение. За всяко нещо, което ви е необходимо, за да живеете комфортно, трябва да намерите съответното местенце: за колекцията от чинии, за библиотеката, за скъпоценностите. Усвоявайте принципите на ергономичното съхранение, освободете стаите от излишни мебели, като освободите пространство за въздуха и светлината, за да може свободно да циркулира енергията ци.

ЧИСТОТА И РЕД

Влажното почистване е не само изискване на нашите майки и баби. То е и ритуал, изчистващ енергетиката на дома. Поддържайте постоянно ред в дома си – бършете праха, мийте подовете, пускайте прахосмукачката. Веднъж месечно, в 3-тия лунен ден, измивайте дома ръчно, като добавите във водата сок от седем лимона (за кофа вода – по няколко капки от всеки плод). Това бързо ще привлече парите в дома.

След като сте почистили дома, поставете в самия център на жилищното пространство кристален съд.

ВАЖНО!

Богатството се привлича в дома и от растението Дебела Мара (парично дърво). Украсете клонките му. Ако вземете цялото храстче, особено ако е заедно с пръстта, можете освен енергията на растежа и финансовия късмет да прихванете и чуждите проблеми и кармична обремененост. Затова по-добре откъснете малко клонче с две-три листенца от едро, здраво дърво, което расте в богато семейство или в банков офис например. Важно е да успеете да го вкорените, да не позволите да загине. На дъното на саксията с паричното дърво поставете седем монети или сувернирни китайски парички с квадратна дупка.

Не забравяйте да прищипвате дръвчето си, когато то започне да расте. Нека бъде силно разклонено. Ако пък от вас вземат клонче от Дебела Мара, радвайте се – така ще се усили паричният поток и при вас!

волкано запер

VOLCANO ZAPPER – мощно средство срещу различни заболявания

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар