Хороскоп за всички зодии – 18 – 24 януари 2021 година

алкогард промоция

Седмичният хороскоп ще ви подскаже с какво да внимавате, кое да пропуснете и на какво да се насладите през следващата седмица

ОВЕН

Очаква ви напрегнат период. Делата са много, но няма да ви напуска усещането, че те се увеличават. Заради силната ви заетост са възможни промени и в семейството. В тези дни е подходящо и дори задължително да се заемете с фигурата си – резултатите ще ви изненадат.

ТЕЛЕЦ

Голям е шансът за промени в личния живот, особено за необвързаните. Вглеждайте се в другия пол, за да не пропуснете половинката си. Звездите съветват да се отдадете на шопинг, за да подновите гардероба си. Не жалете парите за себе си: тези вложения ще ви се отплатят.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви поредица от благоприятни събития. Отложете досадните и затормозяващи задачи. Посветете времето си за това, което ви лежи на душата. Можете да направите разместване в дома или малък ремонт. Обърнете внимание на самочувствието си и се вслушвайте в организма си.

РАК

На първо място за вас ще е работата. Заради това обаче могат да пострадат личните отношения. Но затова пък скоро можете да получите парична премия. Научете се все пак да почивате, за да не изчерпите напълно запасите си от енергия. Бъдете внимателни с мазното и тестеното!

ЛЪВ

Разногласията, които могат да се появят в отношенията, решавайте заедно с партньора. Не правете прибързани изводи и не вземайте необмислени решения. Важно е да действате с хладен ум. Звездите съветват да проявявате по-голямо внимание при шофиране.

ДЕВА

В този период сте обхванати от зимното настроение. Усещате натрупалата се умора. За да повдигнете настроението си, общувайте с приятели, обърнете внимание и на домочадието. Внимавайте при завързването на нови запознанства. Възможно е човекът да не е такъв, за какъвто се представя.

ВЕЗНИ

Постарайте се да изградите доверителни отношения с децата си, за да не пропуснете тревожните сигнали в поведението им. В службата започва важен период. Във ваш интерес е да работите съвестно и да проявявате старание. Тогава подвизите ви на трудовия фронт няма да останат незабелязани.

СКОРПИОН

Искате да се окажете в центъра на вниманието? Може! Само че не си слагайте корона, иначе околните бързо ще ви приземят. В близките дни радикално се променят начинът и условията на живот. Времето е благоприятно за преместване и за покупката на жилище.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите, които по-рано са предизвиквали у вас множество въпроси, сега се оказват лесно разрешими. Ще можете да се разберете с близките си. За сделки и сключване на договори обаче периодът не е подходящ. Решаването на сериозните въпроси отложете за началото на декември.

КОЗИРОГ

Отношенията ви с партньора стават по-доверителни и открити. Семейните могат да очакват приятни изненади от страна на половинката си. Някои представители на знака рискуват да пипнат простуда. Вземете профилактични мерки, иначе са възможни сериозни усложнения.

ВОДОЛЕЙ

Няма да избегнете паричните проблеми. Вместо да се паникьосвате обаче, помислете от какво можете гарантирано да спечелите, а от какво – да икономисате. Периодът е благоприятен за търсене на половинка. Откажете се от далечните пътувания: в тези дни сте нужни у дома.

РИБИ

Подходящ период за решаване на натрупалите се проблеми – след това ще е късно. Старайте се да не критикувате, по-добре обърнете внимание на собствените си грешки. Втората половина на седмицата е идеално време за творчество. С негова помощ се запасявате с енергия за в бъдеще.

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар