3 супер секси звезди, които всички наричат ДЕБЕЛИ

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Наистина ли тези звезди са дебели?!

Свикнали сме да виждаме в центъра на медийното внимание все един и същи изпити физиономии, оскъдни облекла, под които се показват слаби тела. Именно поради това, когато някоя популярна личност си позволи да е по-пълна и нещо повече – да се харесва такава, каквато е, тя веднага попада под мащабен обстрел на критици и светски хроникьори.

Е, 3-те звезди, на които обръщаме внимание по-долу, са именно такива – пухкави, но в същото време секси. Вие харесвате ли ги?!

Ким Кардашиян – заради пищния си ханш риалити звездата Ким Кардашиян често е заклеймявана като дебела. Но тя пък не отстъпва на критиката и неведнъж на висок глас заявява, че харесва и тялото си, и дупето си. Не съм перфектна, смее да твърди Ким, но това нито за миг не я е притеснявало;

Кристина Хендрикс – актрисата Кристина Хендрикс също редовно е обстрелвана с епитети за това, че е едра. На връчването на наградите за кино „Златен глобус” през 2010 г. критик дори се възмути, че такова голямо момиче е облякло такава рокля. Самата Кристина твърди обаче, че след събитието за първи път се почувствала наистина красива;

Америка Ферара – Америка Ферара, която натрупа популярност в роля си на грозната Бети, хич не се има за грозна, още по-малко за дебела. С усмивка тя неведнъж е отговаряла, че размерите й са нормални.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар