Статистиката показва: На този ден през декември приключват най-много връзки

Според анализатори това е 11.12

Според един анализ се определя денят, в който повечето двойки се разделят.

Тъмните и студени месеци са известни с това, че настроението ни не е на завидно ниво. Това очевидно се отразява и на връзките, тъй като резултатите от различни статистически данни показват, че има една дата през декември, когато повечето двойки се разделят.

Това са статистическите данни във Facebook, където е посочено изследването – оказа се, че 11 декември е денят в годината с най-много разпадания на връзки.

Тъй като това не е представително проучване, няма точни изявления относно причините за прекратяването. Има обаче индикации защо двойките се разделят по време на предпразничния период. Това са преди всичко връзки, които са били нестабилни от дълго време.

Много хора искат да започнат красив празничен сезон самостоятелно и без притеснения. Ако са във връзка, в която всъщност са нещастни, те искат да се отърват от това „бреме“.

Подкрепата на семейството по време на предпразничния период кара много хора да започват да се замислят колко хубаво би било отново да бъдат неженени, затова решават да се разделят – много по-често, отколкото в средата на лятото.

Защо това е точно 11 декември – не може да се обясни точно. Статистически погледнато обаче, по време на празниците всичко отново се подобрява, т.е. по това време се създават много нови връзки.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар