Седмичен хороскоп за периода 7-13-ти декември 2020

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Вижте каква е прогнозата за следващата седмица и планувайте своите действия и решения спрямо онова, което ви съветват звездите

ОВЕН

През тази седмица разпределете добре натоварванията, за да не се докарате до безпомощно състояние, което ще наруши плановете ви. От съветите и помощта ви се нуждаят приятели и роднини. Ако сте планирали голяма покупка, направете я през почивните дни.

ТЕЛЕЦ

Ще ви се налага да хабите повече време и енергия, отколкото сте предвидили, за изпълнение на задачите. Затова е добре да се опрете на колектив от съмишленици. Отношенията с близки, колеги, възлюбени, деца са хармонични. Възползвайте се от ситуацията и се заредете емоционално.

БЛИЗНАЦИ

Звездите съветват да отделяте повече внимание на поддържането на съществуващи и създаването на нови партньорски връзки. На преден план може да излезе проблемът с финансите или служебната репутация. Ако сте в процес на търсене на нова работа, имате шанс, ако опитате в интернет.

РАК

Мнозина Раци ще се наложи да поемат върху себе си част от чужди задължения. Но не позволявайте да ви се качат на главата. Някой от близките ви има желание да изясните отношенията си. Не се поддавайте на провокации. Уикендът е подходящ за романтично усамотение.

ЛЪВ

Не поемайте повече, отколкото сте в състояние да носите, иначе рискувате да се задъхате още в средата на периода. В някои моменти ви е трудно да намерите общ език с хората. Потърсете компромисен вариант. Ако сте на път, не са изключени аварии и други препятствия.

ДЕВА

Посветете седмицата на уреждането на дребни работни и битови дела, които отдавна отлагате. Ако смятате да си вземете отпуск, времето е подходящо за далечни пътувания. Удачен период и за нови запознанства. Не започвайте обаче ремонт в тези дни. Отношенията в брака укрепват.

ВЕЗНИ

През тази седмица не са изключени конфликти и дребни битови неуредици. Старайте се по-малко да обсъждате делата си с малко познати хора. Подходящ момент за благоустройство на дома, за козметичен ремонт и обновяване на обстановката. Това ще освежи и отношенията ви.

СКОРПИОН

Възможно е да получите важна информация. Плановете, съставени през тази седмица, се осъществяват с лекота. В петък избягвайте рискованите ситуации и сключването на сделки. Звездите препоръчват да помислите за смяна на имиджа. Това ще се отрази благоприятно и в службата, и у дома.

СТРЕЛЕЦ

Отнесете се внимателно към появилите се нови възможности за допълнителни доходи. Съществува опасност да бъдете измамени. Не влизайте в пререкания – изходът няма да е във ваша полза. Укрепват съюзите, в които между съпрузите има голяма разлика във възрастта.

КОЗИРОГ

Ще успеете да свършите много задачи, ако не си поставяте суперцели. Звездите съветват през уикенда активно да разширявате кръга си от познанства, не отказвайте покани, посещавайте масови мероприятия. Там може да се срещнете с интересни хора, които да са ви полезни в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете готови за възникването на форсмажорни ситуации, които изискват вземането на оперативни решения. В зоната на риска попадат пътувания с автомобил, възможни са и катастрофи. В тези дни е благоприятно да започнете обучение, тренинг, самоусъвършенстване.

РИБИ

През периода ви се дава възможност да проявите способностите си. Ако вземете решение, не го подлагайте на съмнение – първият вариант е верен. Проявете сдържаност във финансовата сфера – харчовете не са оправдани. Не общувайте с непознати, възможна е агресия от тяхна страна.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар