ПРОГНОЗИ ЗА 2021: Астролозите разкриват какъв период ни очаква

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ще бъде също тежка година, но не чак като тази

Тази година беше голямо предизвикателство за всички, особено заради пандемията. Животът, с който сме свикнали сега, е невъзможен, границите се затварят и все повече страни предприемат спешни мерки за борба с пандемията.

Мнозина се чудят какво ни очаква догодина, кога ще спрем да носим маски и кога отново можем да прегърнем близките си, да седнем свободно в кафенета и ресторанти и просто да освободим натиска.

Астролозите вече имат прогноза за следващата 2021 година. Много от тях не са оптимисти, що се отнася до тази година, и ето какво можем да очакваме.

Според мнозина този цикъл ще продължи до 2023 година. Периодът до 2023 г. всъщност е един вид експеримент, през който всички ние трябва да преминем, но това, което е важно за всички знаци, е да запазим и подхранваме доброто в тях и да се отървем от всичко, което не им служи в този период. .

На всички въпроси, които сега възникват в съзнанието на хората, може да се отговори само в края на това пътуване, защото е необходимо това трудно преживяване, за да могат някои неща да си дойдат на мястото и да разберат определени събития.

Тази година, т.е. последните два месеца трябва да се използват максимално за събиране на впечатления, хората трябва да събират и усвояват всички уроци, които са научили през тази много предизвикателна година. Опитът, който той донесе тази година, трябва да донесе яснота на мнозина и да ви накара да разберете къде са сгрешили и какво трябва да направят за това сега.

Според астролога Хосе Гроси, 2021 е времето да изоставим старите модели и да започнем нови.
Спомняме си как беше в началото на ХХ век с колите, хората в началото не можеха да си ги позволят, използваха велосипеди и коне. Автомобилите бяха опасно нововъведение за тях, но с течение на времето те трябваше да прегърнат автомобили, които напълно промениха живота и позволиха на всички да продължат по-нататък през процеса на развитие, заедно с технологиите. „В момента е, на прага сме на нещо ново, трябва да научим новите умения, от които се нуждаем, за да продължим да растем“, казва Гроси.

„Следващата година ще бъде много трудна поне до април, особено за тези, които не са започнали да работят върху себе си сега и подреждат двора, това е много важно. Ще бъде трудна година, но по-лесна от тази, ако свикнем с факта, че около нас се случват промени и трябва да ги приемем и да живеем с тях, вървим напред ,“ казва Гроси.

MAGICBELT

MAGICBELT – магнитен колан помага при болки в кръста и гърба

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар