Евтино и ефективно лечение на акне, използвано от Виктория Бекъм

Йодът струва стотинки, а върши чудеса

Няма жена, която да не иска безупречна кожа по лицето и тялото си. Това не винаги е възможно. Понякога е резултат от генетика, понякога от промени в тялото, външни влияния и други подобни.

Но факт е, че кожата на лицето изисква редовни и задълбочени грижи.

Дизайнерката Виктория Бекъм наскоро заяви, че ежедневните грижи за лицето, козметичните процедури и продукти струват няколко хиляди евро. Но освен това използва евтин продукт, чиято ефективност не може да бъде заменена от още по-скъпи продукти – а именно йод.
„Йодът ускорява заздравяването на рани, отличен антиоксидант за кожата и продукт за премахване на белези поради пъпки и акне. Това е неразделна част от грижите ми. Мнозина може да не са запознати, но йодът е многофункционален продукт. Освен в медицината, искам да го използвам и в козметичната рутина и ще го препоръчам на дъщеря си, когато започне да има проблеми с пъпки и акне. „От него лицето ми е толкова блестящо, здраво и чисто, че едва ли някой продукт може да го постигне“, казва Виктория.
Как се използва:
На първо място, имаме предвид повидон йод за кожата 10%, тъй като има повидон йод 8,5% за устата. Можете също да използвате десет процента неразтворими. Можете да го поставите директно върху критичните части на лицето, които са покрити с пъпки. Ако имате зачервени и възпалени акне, йодът също е добро естествено решение.

В случай на пъпки, използването е съвсем просто. Първо почистете добре лицето си, премахнете грима и нанесете тоник. След това нанесете йода върху памучна топка, така че да попие добре, и след това прекарайте всяка пъпка отделно с памучната топка, която има йод, оставяйки красиво жълто петно ​​по лицето. Препоръчително е да правите това преди лягане. На следващата сутрин няма да имате много петна, защото кожата ще абсорбира повечето от тях. Можете да премахнете остатъците с нежно измиване на лицето.

Повидон йод изсушава пъпките, намалява възпалението и зачервяването. След няколко дни поредна употреба ще видите резултатите.

И наистина, повидон-йодът е чудесен за борба с неприятните пъпки и акне.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар