5 начина да се справиш с махмурлука

  • Ето как до възвърнеш живителните си сили след тежка нощ:

 Има няколко трика, чрез които ще преодолееш главоболието след купонясване до сутринта.

  1. Кисело мляко

Ако искаш да влезеш във форма по-бързо след снощния купон, на който си спомняш, че пи няколко вида коктейли, с чадърчета, сламки и ре­зенчета ананас… – проб­вай с кисело мляко! Този начин за изтрезняване е доста популярен и изпи­тан, така че гарантира ефект.

  1. Мазна храна

След жестоко напиване, следва и пиянски глад. от преливане и те връща в разрез с всички диети отново във форма, и хранителни режими, те съветваме да зало­жиш на мазна храна или шкембе чорба на сутринта, тъй като е всеизвестно, че в подоб­ни ситуации именно те може да те спасят от махмурлука и от бунту­ващия се стомах.

  1. Сок от зеле

Със сигурност имаш някой съсед, който все още държи кисело зеле в мазето си, което може да те спаси в подобен труден момент. Зелевият сок дейст­ва почти светкавично срещу главоболието

  1. Вълшебно хапче

Всички знаем за въл­шебните хапченца, които помагат след тежка вечер. Просто събери сили и се разходи до аптеката, и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш след една таблетка срещу махмурлук.

  1. Леден душ

Ако нямаш на разполо­жение никое от изброените по-горе средства за борба с махмурлука и дори не можеш да си представиш да излезеш от вас, за да отидеш до аптеката, един­ственото ти спасение е… леденият душ!

сп. „Блясък“

 

Изпит след купон ?!

 

10 те най – изпитани методи за борба с махмурлука:

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар