Те са пухкави, ДА! Но позират по бански без притеснения! Виж ги!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

31 обикновени жени, обикновени пухкави жени позират по бански костюми, за да разчупят стереотипите за женското тяло!

Във времето, в което живеем, без съмнение на почит са онези представителки на нежния пол, чиито тела поне в малка степен наподобяват тези на моделите на „Виткория Сикрет”. Е, да, но не всички дами могат да се похвалят с подобна физика, да не кажем – прекалено малко дами имат така идеално изписани тела.

Но, какво от това?! Нима в пищните форми и заоблените извивки няма вдъхновение и красота?! Има и още как! Показват го 31 жени, които позират по бански костюми, за да покажат на всички останали дами по света, че няма повод за притеснение в това, че мерките им не са като тези на световните модели.

Снимките на пищните дами по бански костюми са събрани от Габи Грег – автор в популярен сайт, която е помолила читателките си, които са с размери над манекенските, да изпратят снимка по бански, на която се харесват.

Е, явно пищни дами, които се чувстват добре в кожата си и не се притесняват да го покажат има, защото буквално сайтът прелива от снимки.

На вас оставаме да хвърлите поглед и да прецените дали наистина това дали изглеждаш или не изглеждаш като менекенка е от съществено значение. Тези момичета не ви ли се струват очарователни?!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар