Кои са числата, които привличат парите?

алкогард промоция

Числата са около нас през целия ни живот, носейки своята особена енергетика. Някои привличат финансовия успех, което за съвременния свят е доста полезно свойство


Понякога не е просто да се заобиколим с числа на изобилието. От време на време, а най-добре е постоянно, да използваме помощта на кодовете на изобилието. Те представляват числова последователност, която трябва да повтаряме всеки ден по едно и също време.

Кодът на изобилието 1 действа като заклинание или афирмация за пари. Трябва да се заобиколим с числа, за да може е нужния момент да сме обвити в необходимата енергетика.

ЧИСЛА, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ПАРИТЕ

Както вече стана ясно, не всички числа привличат богатството. Някои работят в друго направление, а други са недостатъчно силни за тази цел. Да разгледаме цифрите от 1 до 9 последователно и да хвърлим светлина върху техните плюсове и минуси. Числото, което ви подхожда по своя дух и характер, можете да превърнете в свой талисман. Й трябва да се заобиколите с това число, с вашия паричен талисман.

Ако например изберете за своя покровител Единица, можете да изобразите минималистичен стил във всичко – един молив, една химикалка, един цвят в кабинета ви и така нататък. Във всичко ще се придържате строго към единицата.

Специалистите в областта на нумерологията отбелязват, че изборът на число талисман трябва да се прави за дълъг период, защото процесът на формиране на успеха в никакъв случай не е кратък.

АНАЛИЗ НА ЧИСЛАТА

Единица

Числото 1 – това е начало на всичко, олицетворение на движението напред. Въздействието му върху финансовата сфера е косвено, но това също е много важно. Единицата помага на хората да икономисват, да виждат бъдещето и да го оценяват правилно.

Това е число на аналитиците. Ако работите в сфера, където е нужно постоянно да мислите за бъдещето и да анализирате ходовете си, това е вашето число. То може и трябва да се превърне в главния ви талисман.

Двойка

Това число замъглява разума и кара хората по-често да мислят единствено за себе си. Двойката е лош помощник във финансовите дела. Този егоизъм не е пресметлив, а безуспешен, безнадежден и абсолютно безцелен. Самата философия на Двойката върви в разрез с богатството. Затова използването й в качеството на талисман не е желателно.

Тройка

Ако сте избрали за свой талисман Тройката, ще спечелите във финансов план. Трябва просто да разберете, че числото е отличен духовен наставник. Това е число на хармонията.

То е най-универсално от всички. Но в същото време, не бива да надценявате реалната му сила. Тройката помага практически във. всяка ситуация. Затова е добре да го използвате за финансова хармония.

Четворка

Числото 4 е симбиоза на две Двойки. Това е единение на несъединяемото, хармония на хаоса. Четворката помага на хората да си поставят цели и да се избавят от всичко излишно. Разбира се, във финансов план това число може да бъде полезно, но То повече ни помага в търсенето на самите себе си.

Четворката не може да ни съдейства в подреждането на житейските приоритети. Тя само открехва завесата над бъдещето. Това е много странно число по своята същност. Затова не е особено полезно в качеството на постоянен финансов талисман.

Петица

Тази цифра е като златната среда. Но е
много подходяща за хора, който са материалисти. Петицата привлича финансовия успех, хармонизирайки енергийните потоци около човека. Това е добро число за онези, чийто финансов живот е свързан с рискове и авантюри. Подходящо е за бизнесмени и спортисти.

Шестица

Числото 6 представлява движение във вътрешността на проблемите. То не дава това, което може да ви даде друго число в областта на финансите. Неговата стихия са любовта и отношенията. Максимално благоприятен ефект е възможен от Шестицата единствено в деловите запознанства. В останалото не си струва да доверявате финансовата си съдба на числото 6.

Седмица

7 е число на късмета и успеха, , както и Петицата. Но Седмицата има и допълнителни „бонуси”. Тя може да изглажда острите ръбове, които се появяват, породени от някакви условия, неподвластни на хората. Седмицата променя съдбата на човека, когато дълго време той взаимодейства с нея. Енергията на това число може да бъде насочена във всяка посока.

Осмица

8 е знак на безкрайността. Движението в кръг е лош избор за прагматичните хора и за онези, които желаят да забогатеят. Ще ви е необходимо да прекарвате повече време в търсене на нови възможности, а Осмицата ще ви защити. А това се отразява негативно на финансовото положение.

Деветка

Това число е обратно на числото 6. Неговата енергетика позволява да се разплитат възлите, завързани от съдбата. Успех във финансовите дела очаква онези, които постоянно се забъркват в проблеми. Тора число е необходимо на хората, които се занимават с тежък физически или интелектуален
труд.

ПРИВЛИЧАНЕ НА БОГАТСТВОТО

И така, кодът на изобилието представлява последователност от цифри, която трябва да повтаряме наум всеки ден по едно и също време – например на обяд или вечер след работа. Можем да го правим и сутрин след събуждане.

KDA 1-3-5-7-9

Това е най-добрият код. Всички нечетни числа са отлични помощници във финансите, Повтаряйте тези числа наум, за да може вашето биололе да се настрои не правилната вълна. С времето като резултат вие ще станете по-резултатни и успешни

Ако не ви достига обикновен късмет, подходящият е
КОА S-7-S-7-!

Повтаряйте тези числови мантри и не забравяйте, че това са най-добрите талисмани за хора, които дават приоритет на финансовата съставка на живота.

Разбира се, не бива да се задоволявате единствено е кодовете на изобилието

Използвайте и обикновени афирмации, повтаряйте си, че сте изпълнени със сили и желание да станете по-богати. Успехът е на ваша страна, когато го търсите. Бъдете самите себе си и не променяйте приоритетите си често. Задачата ви е да се стремите да станете по-добри. Учете се постоянно и не спирайте с постигнатото. Тази философия ще ви помогне да промените живота си към по-добро.

смайлийн

Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и паник атаките

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар