Бедствие! Топ 3 на абитуриентките, които втрещиха Фейсбук!

Снимки на абитуриентки масово се споделят онлайн!

През последните няколко дни всяко влизане в социалната мрежа Фейсбук ви гарантира заливането с десетки снимки на накипрени младежи, които са направили всичко възможно, за да привлекат вниманието върху себе си в последния си ден като гимназисти. Голяма част от опитите не са особено успешни, но определено има няколко попадения. Тъжното е, че са все с отрицателен знак.

Въпреки че не ни е работа да коментираме кой как и защо се е пременил за бала, ще ви покажем снимките на 3 абитуриентки, които втрещиха Фейсбук потребителите и обществеността като цяло. Правим го не толкова, за да се подиграем с момичетата, а за да дадем съвет на следващите поколения – мили абитуриентки, моля ви, не си причинявайте това!

Първа е дамата, която от няколко години обикаля виртуалното пространство около 24 май – снимката й (а и клипчето към нея) са показателни за това как чалга порядките са превзели всеки един аспект от действителността.

При втората снимка, нещата направо излизат извън контрол. А очевадно не само те, защото на показ са и гърдите на девойката. Явно тоалетът за бала не е съчетан с намеренията за много танци и вълнения.

И третият пример е в посока на това, че понякога желанието за оригиналност може да изиграе прекалено лоша шега. Прекалено лоша.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар