Вашата сила е във вашите мисли!

Ако подходите с подходящите мисли и нагласи към лошото, а и към хубавото, има вероятност да повлияете на случващото се


За да се защитите от лошо въздействие по интернет, трябва да направите снимката за аватара си пред огън или дим. Тогава свалянето на информация е малко вероятно, както и въздействието.

Двама монаси седели до входа на храма и пушели. Единият пита: „Защо на теб майсторът ти разреши да пушиш в храма, а на мен не?”. Вторият отговорил: „А ти как го попита?”. „Майсторе, може ли да пуша по време на медитация? И той ми каза рязко – не!”. „Аз пък го попитах мога ли да медитирам по време на пушене? И той ми каза – да!”.

Към пушенето можете да се отнасяте различно – и такова ще бъде и влиянието му. Най-добре е, разбира се, да не пушите. Но ако сте пушач и не смятате да се отказвате, не четете това, което пише върху цигарените кутии, защото ще се програмирате за възникване на заболяване. Не пушете по навик по кутия на ден, а само когато ви се прииска. И колкото ви се иска. Не се отнасяйте към пушенето като към вреден навик, който ви убива. Тогава вредата от него ще е по-малка.

Когато слушате хубава музика, вие се изчиствате от негативната енергия, натрупана през деня. Музиката е своеобразна медитация, която ще ви приведе в чувство на хармония със самите себе си.

За да дишате по-добре, за да не ви стяга сърцето, плачете

Ако се скарате с някого и той ви наговори гадости, проклина ви и започнете да се чувствате зле, можете да му върнете негатива, който ви е изпратил. Кажете: „Твоите думи – на твоите рамене, твоите мисли върху теб да увиснат”.

Вашата сила е във вашите мисли. Никога не мислете лошо за любимия в гнева си, иначе, без да искате, ще му навлечете беда. Мислите са един от изворите на скритите енергии на съзнанието. Всяка мисъл поражда действие – ако не от вас самите, то от света, като цяло.

За да привличате хората, вървете насреща им! Бъдете алтруистични – това ще ви даде сили и енергия. Може да ви се зачете в следващите животи. Но със сигурност ще ви повлияе добре. Не трябва обаче да се бърка искреният алтруизъм с користния.

Ако чувствате, че ситуацията, в която сте попаднали, е неразрешима, вдигнете ръце нагоре, след това рязко ги отпуснете със силно издишване. Както е казано от по-умни от нас, дори и да си изяден, пак имаш два изхода.

Научете се да обичате, научете се да не се обиждате, а ако се обиждате, бързо да прощавате! Бъдете щастливи, обичайте се.

Когато жената купува продукти, тя купува бъдещи дни щастие за семейството си. Всеки свеж, красив, узрял и приятно миришещ плод или зеленчук е ден щастлив и спокоен живот в това семейство. Мъжът, от своя страна, трябва да осигури пари, за да може жена му да избира най-качествените продукти. Семействата, които икономисват от храна, стават бедни и нещастни, тъй като икономията от продукти е икономия от щастието на собствените ви близки.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар