4 вида интимни отношения, които карат хората да се чувстват зле – никой не харесва това

промоции

Това, което не трябва да губите, е спонтанността

За добрия секс трябва да имате истински партньор и разбира се – страст. Въпреки че тази формула е много проста, има фактори, които могат допълнително да овкусят секса.

Секс по график

Въпреки че е добре да сте организирани и внимателни към всяко малко нещо, сексът не трябва да бъде в списъка ви със задачи.

Много е трудно да отделите време за романтична любов под свещи, но това, което не трябва да губите, е спонтанността. Спонтанният секс всъщност е най-страстният и ако искате да постигнете незабравим оргазъм, тогава трябва да го правите по-често.

“ Секс на екс “

Сексът набързо може да бъде много страстен и желан, но ако всяка от връзките ви с партньора ви трае само няколко минути, тогава е време да се запитате – наистина ли това е всичко, което можете да направите?

Секс без страст

Ако сте от онези хора, които смесват сексуалното удоволствие със задълженията, които трябва да изпълнявате, за да бъде успешната ви връзка и сте имали последния си оргазъм миналото лято, тогава проблемът не е във вас, а в начина, по който подхождате към секса.

Предграда, съблазняване и всички други начини за разпалване на страстите съществуват с някаква причина и ако искате да изпитате оргазъм, не бива да съкращавате тези неща изобщо. Вашето тяло разпознава подобни ситуации и ще реагира по правилния начин.

Сексът като рутина

След като прекарват известно време с партньора си, двойките вече знаят наизуст в коя позиция сексът им подхожда или по какъв начин най-често ще изпитат оргазъм.

Въпреки че това изобщо не е лошо, съществува фина граница между признаването на нуждите на партньора ви и монотонността. Спазвайте рутината си, но понякога трябва да направите нещо, което ще наруши рутината ви.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар