Чудите се дали вашият партньор е влюбен във вас?

промоции

Това са знаците да познаете, ако не е

Когато започнете да се влюбвате в някого, първото нещо, което се чудите е дали той има същите чувства към вас. За да разберете, трябва да забележите как се отнася с вас. Тези знаци ще ви разкрият дали вашето гадже ви обича, т.е. мъжете никога не правят тези 5 неща, когато са влюбени.

Не отговаря на съобщения и обаждания

Мъж, който е истински влюбен във вас, ще отговори на вашето телефонно обаждане или текстови съобщения, дори ако любимата му група свири в местен бар или вечеря с приятели. Влюбеният във вас човек иска да бъде във връзка с вас колкото е възможно повече. Ако е влюбен, той ще държи телефона наблизо, за да може да ви отговори, когато го потърсите. Ако вашето гадже постоянно има извинения, че не поддържа връзка, обърнете внимание. Извиненията му могат да разкрият, че той не се интересува много от вас.

Има нужда от пространство

Когато мъжът е влюбен, той иска да бъде с партньорката си колкото е възможно повече и ще направи всичко, за да се случи. Ако партньорът ви внезапно ви каже, че има нужда от пространство, това означава, че има някои неща, които трябва да знаете, а някои от тези неща включват неприятното чувство, което има, защото не е влюбен във вас. Всъщност той вероятно иска да се раздели с вас, но не знае как да го направи. Ако вашият партньор иска пространство, дайте му място завинаги.

Критикува те

Вашият партньор критикува ли стила ви на обличане или приятелите, с които се мотаете? Оплаква ли се от начина, по който почиствате къщата или как паркирате колата? Ако отговорът е да, бягайте! Ако той наистина е влюбен в теб, той вярва, че си перфектна и никога няма да те критикува. Освен това той ще те защитава, ако някой друг се осмели да те критикува. Мъжът, който те критикува, не те харесва, той иска да те контролира.

Излиза с други жени, когато той може да бъде с вас

Разбира се, повечето хора имат приятели от противоположния пол и това е добре, но ако партньорът ви реши да прекара време с други жени, той или тя може да не е подходящият човек за вас. Прекарването на време с други хора, особено с жени, които не са били приятели, преди той да се срещне с вас, не е нещо, което прави влюбен мъж. Затова не вярвайте в „ние сме просто приятели“. Ако той реши да прекара време с друга жена, когато би могъл да прекара това време с теб, време е да продължиш.

Не си му приоритет в живота

Това, че сте приоритет, не означава, че партньорът ви трябва да бъде с вас постоянно и да не прекарва време с приятели, а да ви взема предвид, когато вземате важни решения. Вашият партньор поставя ли вашите нужди и чувства на първо място? Ако е така, опитайте се да го запазите в живота си.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар