Типове мъже в секса

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мъжете имат своите привички в секса, които понякога са дотолкова отличителни за тях, че ни идва да възкликнем: „Остави ги! Мъже!“, „Нали ги знаеш мъжете!“ и т.н. Те се делят на няколко типа

Моралисти

Обикновено тяхното отношение към секса е наследствено. Най-често от майките, понякога от бащите, а понякога от средата, в която са израснали. Те все още вярват във факта, че една жена е по-добра, ако никога не е имала сексуално изживяване, преди да се омъжи. Твърде логично, те се разочароват от това си втълпено твърдение, но вече е твърде късно, защото имат поне шест деца и седмо на път.

Най-лошото им качество е, че непрекъснато мърморят или са недоволни от нещо, осъждат другите за разпуснатите им нрави, така и не могат да проумеят кое точно им е попречило да бъдат щастливи. Отличителните им белези са строг костюм – сив или черен, чудесна лична хигиена, едва забелязваща се усмивка или подобие на такава, строго държание.

Понякога, ако имате късмет, ще срещнете някой моралист с нежна и романтична душа и той съвсем няма да бъде мърморко, а прекрасен и верен съпруг. Заедно ще преодолявате скуката на ежедневието, но никога няма да се почувствате самотна или измамена. Е, само ако сте същата романтичка.

Слабо място: Тези мъже винаги са мечтали, понякога скрито и от себе си, да вършат глупости, да са импулсивни, да бъдат шеметно влюбени, да разкриват емоциите си, без да бъдат строго смъмряни от някоя бавачка или възпитателка. Ако успеете да спечелите доверието им и да им покажете красотата на изгревите над морето, те ще се стопят в ръцете ви.

Манипулатори

Този тип мъже са готови на всичко, за да стигнат до леглото на набелязаната от тях жертва. Отличителните им белези са скъп афтършейв, остроумни, но клиширани фрази, захаросани комплименти, големи обещания, ленивост или работохолизъм, скъпи дрехи, тъмни очила, 24-каратова усмивка.

Обикновено техните обещания са грандиозни, но нито едно не се сбъдва по една или друга, все уважителна причина. Истината е, че този тип мъже са невероятни егоисти и единственото, което ги интересува, е жената трофей, с която могат да се показват, да експлоатират за свое удоволствие и в никакъв случай не като партньор.

Слабо място: Дълбоко в себе си тези мъже се чувстват изключително неуверени. Чрез клишетата и фалшивата мъжественост те потискат страха си от това да не бъдат отхвърлени. Ако можете да ги накарате да се отпуснат (а за това са нужни търпение и време) и да ви разкажат за скритите си страхове, те ще бъдат ваши навеки.

Терминатори

Това са най-търсените мъже. Без да са мачовци и да проявяват пренебрежителност към слабия пол, те са достатъчно мъжествени, за да бъдат забелязвани. Обикновено имат богат опит с жените и той не е случаен – те са джентълмени, кавалери, неподправени, остроумни, нежни мъже. Могат да накарат всяка жена да се почувства единствена, защото разбират и виждат зад външността нейната същност.

С тях винаги съществува риск да бъдат загубени, да си тръгнат, без да се обърнат назад. Те са донякъде играчи и това ги прави толкова интересни и още по-желани. Животът без предизвикателство за тях е скучен. Дълбоко в душата си тези мъже са романтици, големи деца, но търсят онази, невижданата жена, на която да подарят завинаги сърцето си. Те не са прекалено взискателни, просто са мечтатели. И когато я открият, се превръщат във верни и любящи партньори. А дотогава са в мислите и сърцата на множество други жени, чийто път са пресекли.

Отличителните им белези не са нито в облеклото, нито във външния вид, а в тяхното обкръжение – то е предимно от жени, и в начина, по който те ги гледат с възхищение и обожание.

Слабо място: Те се нуждаят от Жената – изключителна, женствена до мозъка на костите си, прекрасна, нежна и страстна. Гримирайте се грижливо, гукайте като гълъб, обградете се с обожатели и те ще пристигнат. Но внимавайте! Второто, което ще поискат да съзрат във вас, е силата на вашето въображение и ум. Те не харесват празноглави кукли, а търсят равностоен и ценящ ги партньор.

Лаици

Тези мъже са трезвомислещи. Те не вярват в чудеса, в любов от пръв поглед, в НЛО и в каквото и да било освен в реалността. Стъпват здраво по земята и макар и бавно, винаги постигат целите си. Жените ги предпочитат, защото вдъхват сигурност, въпреки че са лишени от романтика. Това са мъжете, за които съпругата и сексът са строго отделени и всяко нещо има своята функция и място в живота им. Тези мъже винаги държат на думата си и на тях може да се разчита. Тяхното житейско мото е: „Бъди винаги разумен“, трезво и правилно преценяват ситуацията и са готови за действие. Винаги имат план, от който не се отклоняват. Предпочитат прагматични и разумни жени, които да увеличават семейното имущество и да ги подкрепят във всяко начинание.

Слабо място: Дълбоко в тези мъже има скрита романтична искра, нужда от чистота, от. искрени чувства. Ако успеете да я запалите, те ще направят всичко за вас. Как да го направите? Изиграйте им Жулиета. Давайте, без да изисквате, поне в началото, а след това затегнете примката, колкото желаете.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар