Противоотрова за енергийни вампири

алкогард промоция

Всеки поне веднъж в живота си се е срещал с енергийни вампири – не такива, които пият човешка кръв, разбира се


Енергийни вампири, които с присъствието си отнемат всичките ни жизнени сили и развалят настроението ни. Но тези хора не са всесилни; те ще отнемат силите ви само ако им позволите. Затова податливи са обикновено хора със занижена самооценка, които не умеят да отказват. Но дори и да сте от рисковата група – доверчиви, добри, снизходителни, можете да откриете противоотрова. За (делта трябва да сте Наясно какви биват вампирите и какво е противодействието за всеки тип.

АГРЕСИВЕН ТИП

Те се срещат навсякъде – това може да бъде вашият началник, който излиза от кожата си за дреболии и се нахвърля върху подчинените си. Може да бъде дори съпругът ви, който отново е недоволен от това, което сте сготвили, или че е открил прах върху телевизора. За да не попадате винаги под огъня, при възникване на нов спор или скандал охотно признавайте вината си. Не давайте повод да се превърнете в постоянен източник на „изтичане” на енергия. Ако пред вас е разбран човек, но просто нищо не може да направи със себе си -насочете „вампиризма” му в мирно русло. Нека изхвърли отрицателните си флуиди в спортната зала или пред компютърната игра.

ДОБЪР ТИП

Вампирите с прекалена доброта са също така неприятни както и агресивните. Те толкова силно се опитват да навлязат в живота ви и обезателно да ви помогнат в нещо, че с времето стават просто непоносими. Например свекървата или бабата, които се нагърбват да вършат абсолютно всичко, но при това не питат за вашите желания, а правят всичко по собствено усмотрение. А на вас, като справедлив човек, ви е просто неудобно да изкажете в лицето им недоволството си, тъй като ще се окажете неблагодарни. В такъв случай е най-добре да прибегнете до следващата тактика – старайте се да задоволите нуждата им да помагат така, че това да не ви вреди. По-често изразявайте благодарност за помощта, като казвате: „Какво бих правила без тебе!”. Главното е да не се оплаквате, ако не искате да станете жертва на добрия вампир! Не споделяйте с такива хора личните си дела и още повече проблемите си.

ИСТЕРИЧЕН ТИП

Такива са отчаяните възлюбените, които, използвайки случая, се опитват да ви манипулират и да увеличат властта си над вас, а в действителност бягат от своята ниска самооценка и от постоянните съмнения в своите способности. След истерии от рода на: „Ако си отидеш, ще се самоубия!“, настъпва стандартното затишие, вампирът е спокоен като питон. Затова пък вие се чувствате, като чели ви е прегазил трамвай, и това състояние може да продължи доста дълго. Най-добрият начин да се борите с такъв тип вампир, е да наблегнете на най-слабото му място – на неговата ниска самооценка и неувереност. Трябва да му покажете вашата любов, да му докажете, че ви е нужен, като го подкрепите с доказателства.

ЖАЛЪК ТИП

Това са хора, които постоянно предизвикват съжаление независимо от истинското си състояние. Те винаги имат проблеми, през цялото време разказват колко
трудно живеят, че постоянно не им върви, че са обречени. Но при това такива хора често са доста успели и в действителност може да им се завижда. Но от тях не очаквайте много – сценарият винаги е еднакъв. Единствената противоотрова против такъв вампир е да се стараете да ограничите общуването си с тях. Освен умората от контакта няма да получите нищо друго. Ако пък не можете да ги избегнете, старайте се да говорите на абсолютно неутрални теми, които не биха могли да ви отведат към темата за нещастния живот на събеседника.

БЪБРИВ ТИП

Също доста разпространен тип. Такива хора не носят нищо лошо и отчасти не правят нищо със зли намерения. Но те са такива по природа – обичат да говорят. Ако бързате занякъде и случайно срещнете бъбривеца, тежко ви! Няма да можете лесно да се избавите от компанията им. Всичко започва е „Как си? Как вървят нещата?” и… няма край. Единствената противоотрова е хладнокръвният и
твърд отказ. Ако бързате, трябва вежливо, но твърдо да го кажете, за да ви разбере събеседникът.

БЕЗПОМОЩЕН ТИП

Приличат малко на жалкия тип с тази разлика, че безпомощният освен оплаквания се опитва да възложи своите неразрешими задачи върху вас. Той дълго се оплаква от трудния си живот и свежда всичко до това, че трябва да свърши нещо, което е крайно необходимо, но е просто невъзможно за него. Вие, разбира се, след като изслушате трогателната история, веднага ще побързате да свършите нещо добро и безвъзмездно. Когато се сблъскате с този тип за първи път, се случва точно това. Но ако вампирът ви е отдавна познат човек, то единственото, което можете и трябва да направите, е да не се наемате да му помагате. Можете да откажете направо или да се извините с непреодолими обстоятелства, които не ви позволяват да му свършите работата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар