Туш за коса: бързо, евтино и ефектно променя прическата

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бърз и лесен начин за ефектна прическа е да използвате туш за коса


Така за 5 минути ще изглеждате свежо и различно. Все пак подберете мястото, не е нужно да ходите като папагал на работа. Но за купон е супер възможност.

Тушът за коса по нищо не се отличава от спиралата за мигли. В него има удобна четчица за оформяне на пъстри кичури. Предлага се широк спектър от нюанси.

Важно е да знаете, че пигментите покриват косъма отвън и не нарушават структурата му. Оцветяването не е трайно като с боя за коса. Измива се при следващата баня. Това означава, че трябва да сте особено внимателни при дъждовно време. Може боята от косата да отиде на дрехите.

Тушът се нанася на измита с шампоан коса и добре изсушена

Отделете кичура и минете с четчицата от корените към върха. Ако косата ви е дълга и минете по нея с едно движение, нюансът ще е по-светъл. С малки щрихи един до друг цветът ще е по-наситен. При нужда може да нанесете още един слой, но трябва да го правите само след пълно изсъхване на първия. За това обикновено трябват само 2-3 минути.

После не разресвайте косата, ако искате кичурите да са ясно изразени. Ще изглеждат по-небрежно, ако се срешете с рядък гребен.

При редовно използване на туш за коса трябва и редовно да я подхранвате с маска, за да не се пресуши.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар