Ето кои са и как да си направите сами най-добрите любовни талисмани!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Вече има специализирани магазини, в които да открием цялата мъдрост на света – от магически символи на древните славяни до китайския фън-шуй


Но не трябва да се забравя, че амулетите и талисманите не са играчки и за тях не трябва да споделяме дори и с най-близките си хора. Нека придобиването им си остане ваша малка тайна.

Преди да си направите или да си купите талисман за любов, трябва да си отговорите пределно честно на въпроса – необходим ли ви е, или става дума просто за желание да обичате и да бъдете обичани. Ако е така и не сте готови за реални чувства, не бързайте с талисмана. Когато настъпи моментът, любовта сама ще ви открие.

Един от най-ефективните магически атрибути, които помагат в любовта, е талисманът на Венера

Той е астрологически, прилича на пентаграма, вписана в кръг и заобиколена от различни знаци. Този амулет ще направи притежателя си привлекателен за представителите на противоположния пол, ще му помогне да привлече любовта и да постигне щастие. Талисманът на Венера е най-добре да се носи като медальон.

Можете да си го купите, а може и да си го направите саморъчно. Достатъчно е да нарисувате върху плътна зелена хартия седмо-ъгълник. На едната му страна с червен цвят нарисувайте знака на Венера, а на другата – своето име и желанието си. Много добре е, ако желанието се зашифрова, Изрежете седмоъгълник и го носете със себе си. Когато талисманът започне да действа и откриете любовта си, той вече няма да ви е необходим. Изгорете го или го
закопайте.

В настояще време съществува възможността да се сдобиете с различни украшения, в частност медальони, на които е изобразено съединението между мъжкото и женското начало – Ин-Ян. Такова изображение не само помага да достигнете душевно равновесие и да се изчистите, да постигнете хармония, но и способства за привличането на любовта. Амулетът ще ви помогне да разкриете сърцето си на човека, когото обичате, и ще привлече взаимни чувства.

И дори ако в живота ви се появи любовта, талисманът с изображението на Ин-Ян може да се носи от време на време. Това ще запази радостта и хармонията в отношенията ви.

За съхраняване на отношенията обикновено се използват чифтни предмети

Те имат определено отношение към съпружеската двойка. Това може да бъде обща фотография на партньорите, но вършат работа и камбанки, кукли, напомнящи мъж и жена, и т.н.

Ако предпочитате да използвате камбанки, трябва да вземете две съвършено еднакви медни камбанки, да дадете на съпруга или съпругата си да подържи едната от тях за известно време и да го помолите да си припомни най-щастливите ви съвместни моменти в съвместния ви път. Вие направете същото с вашата камбанка.

След този прост ритуал камбанките трябва да се завържат с червена лентичка и да се окачат в стаята, където прекарвате по-голямата част от времето си. Когато настъпи усещане за увеличаване на напрежението в отношенията, достатъчно е леко да позвъните с камбанките, за да разпръснете струпалите се облаци.

За да запазите любовта в брака си, можете да използвате кукли амулети

За целта ушийте двойка кукли и във всяка от тях поставете кичур от своята и от косата на партньора си. Облечете куклите в ярки празнични дрехи, а на лицата им нарисувайте усмивки. При изработването на амулетите трябва да произнасяте думи, които описват отношенията ви като съвършени. След като вече са готови, ги разположете така, сякаш се държат за ръце.

Поставете куклите най-добре в спалнята или на перваза на прозореца, осветяван от слънцето. И обезателно периодически ги почиствайте.

За да запазите семейното щастие и любовта си, можете да прибегнете до помощта на руната Вуньо

Това е руната на светлината и радостта, свързана с енергията на Венера и Юпитер. Тя не само дарява прилив на енергия и сили, но и помага за възникването на хармония, за подобряването на настроението. Тази руна притежава способността да предотвратява караниците, дарява взаимно разбиране между партньорите, което има огромно значение за хармоничните и трайни отношения между тях.

Необходимо е да нарисувате руната Вуньо за двамата партньори. Много по-голям ефект ще има тя, ако я нарисувате в помещението, в което двамата прекарвате основната част от времето си. Рисувайте с туш или боя, но можете също и да я изрежете или гравирате.

Следващият етап от вашия малък ритуал за щастие и любов е т.нар „запознанство” с руната. Нанесете върху нея капка от своята кръв и й разкажете за своите надежди, очаквания и и мечти. След това я покрийте с лак, за да запечатате своето послание към Висшите сили.

За омъжени жени и семейни двойки е подходящ славянският амулет „Ладинец”

Той способства за съхранение на мира в семейството, предотвратява обидите и бедите, охлажда пристъпите на немотивирана агресия и ревност, помага да постигнете благополучие. Амулетът е посветен на славянската богиня на любовта и покровителка на семейното огнище Лада.

Амулетът „Ладинец” може да се носи като медальон, ако е направен от сребро. Можете да го държите в дома си или да го нарисувате върху голям лист плътна хартия или направо върху стената.

Много хора не се решават да използват талисмани и амулети за привличане и съхраняване на любовта, тъй като вярват, че извършват своего рода насилие над личността на друг човек. Всички тези амулети всъщност пазят любовта от проблеми, неразбиране, конфликти и злоба, от целия негатив, който, в крайна сметка, може да разруши дори и най-здравите и трайни отношения.

Амулетите и талисманите са наши добри и полезни помощници. Но не бива да се забравя, че и от самия човек зависи много в подобна ситуация. Защото у всекиго от нас има магия, която ни помага ща открием и съхраним любовта.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар