Заради коронавируса Швейцария разрешава само две сексуални пози

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Проститутките ще могат да правят „кучешката“ или „обърната ездачка“

Следващите два месеца швейцарските сексуални работнички трябва да започнат да работят отново, но при строги правила.

Те ще могат да предоставят услуги само в сексуални позиции „кучешки стил“ и „обърнат каубой“, поради мерките за социално дистанциране, пише tocka.com.mk.

Проститутките в Швейцария ще трябва да използват само две сексуални пози, за да им позволят да започнат работата си след двумесечно прекъсване поради коронавируса.

Швейцарското правителство планира допълнително да смекчи мерките за предотвратяване на коронавируса от 8 юни и първоначално нямаше намерение да разрешава работата в барделите.

Асоциацията за сексуални работници Prokore обаче разработи подробна работна книга, която гарантира безопасност както за клиенти, така и за проститутките, и призовава властите да отворят публичните домове.

В допълнение, правилникът предвижда забрана за контакт между клиента, лице в лице, със сексуалния работник, за да се избегне възможността за предаване на вируса.
Целувките са строго забранени според новите правила, а броят на сексуалните пози е ограничен до две, които организацията счита за най-безопасните.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар