Кои са най-добрите амулети против уроки?

Най-добрите амулети против уроки са специални предмети, заредени с положителна енергетика


Предназначението им е да противостоят на злите намерения, насочени към собственика на амулета.

Освен това те, сами по себе си, влияят благотворно върху живота му, носят му щастие и успех. Много от защитните амулети можете да направите и собственоръчно.

ЧЕРВЕН КОНЕЦ

Първият амулет в списъка е червеният конец. Той отдавна се смята за един от най-ефективните за защита от лоши очи и мисли. За да започне да действа, трябва да завържете на лявата си ръка червена нишка.

Лявата страна на тялото отговаря за получаването на енергия отвън и когато на лявата ви китка се появи червеният конец, той прегражда входа към тялото на всички отрацителни въздействия. Не забравяйте да завържете седем възелчета, всяко от които символизира покровителството на Бога над всеки от периодите в човешкия живот.

КАРФИЦА

Следва магическата карфица за деца. Тя може да отклони от тях различни беди и да не допусне да пострадат от зли очи.

Вземете карфица, кажете над нея молитвата „Отче наш”, прекръстете я и я забийте от вътрешната страна на дрехата – на маншета, на панталона, на подгъва на полата. По този начин тя ще се превърне в силен амулет.

ОГЛЕДАЛЦЕ

Най-добрият амулет за бременни е малкото огледалце. Поставете го в горния джоб на дрехата и всеки насочен към майката негатив ще се върне към онзи, който го е изпратил.

СОЛ

Добър амулет срещу уроки е обикновената сол, която употребяваме всеки ден в бита си.

За начало щипка сол се нагрява на тигана, произнасят се над нея думите „Откъдето дошло там и отишло” и се сипва в хартиено пликче. Пакетчето се слага в джоба или в чантата и се носи всеки ден.

Солта ще попива целия негатив, насочен към нейния притежател . Не забравяйте само на всеки шест месеца да сменяте амулета с нов.

МОНЕТКА

Тя е силен славянски амулет против уроки. Но не обикновена, а такава, над която е извършен определен ритуал. По време на такъв обред се смята, че човек се откупува от нечистия дух.

Ако имате желание да се възползвате от опита на нашите предци, вземете монета и я хвърлете през лявото си рамо, където според поверието седи демонът изкусител. След това я вдигнете и я подръжте на горещ тиган за няколко минути, за да се нажежи металът.

По този начин той ще се превърне в надеждна преграда за злите сили. Вълшебната монета трябва да се носи постоянно.

КРЪСТ ОТ ИГЛИ

Изключително силен амулет против урочасване на дома, за защита на жилището от нахлуване на негативни енергии е кръстът от игли.

Сложете две игли на кръст и здраво ги завържете с тънък конец. След това скрийте кръстчето под прага с думите: „Иглата злото ще отклони в дома ми да не влезе. Амин!”.

TATУC

Амулет против уроки е и татуировката. От древността хората са нанасяли върху тялото си символични рисунки, прогонващи злите духове. Днес татуировките изпълняват ролята на силни амулети, но за целта преди посещението при татуиста е нужно подробно да изучите значението на различните изображения.

Съвсем не е задължително да си направите истинска татуировка. Тя може да се направи с къна или при желание да се нарисува с най-обикновена химикалка. В такъв случай за нанасянето на рисунката са подходящи руни.

ГРИВНА АМУЛЕТ

Този амулет лесно може да си направите и сами.

Необходими са ви конци в червено, зелено и синьо. Червеният цвят е символ на богатството и успеха, зеленият – на парите и оптимизма, синият – на здравето и процъфтяването. Направете от конците плитка и завържете няколко възелчета.

ЦЪРКОВЕН АМУЛЕТ ПРОТИВ УРОКИ

Тази роля може да изпълни всеки предмет, купен в храма -свещ или икона, броеница, гривна, кръстче. Смята се, че най-голяма защитна сила имат предметите, донесени от поклоннически места.

Ако покупката е направена в църква, можете и допълнително да заредите предмета. Изсипете в чиния сол, поставете свещ или икона и оставете за известно време. След като солта предаде защитната си сила, не трябва да я използвате за храна. По-добре я изхвърлете.

Не забравяйте обаче, че най-добрите амулети са предметите, които човек избира самостоятелно, осланяйки се единствено на гласа на собствената си интуиция.

Артромин

АРТРОМИН – чешкото чудо за ставите!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар