7 стъпки за УАУ оргазъм

СТЪПКА 1: РАБОТИ ВЪРХУ СЕБЕ СИ

Повечето жени достигат до първия си оргазъм по време на мастурбация. Когато работиш насаме със себе си, не се изку­шавай да съсредоточаваш вниманието си предимно върху клитора. Изследвай внимателно и колкото мо­жеш по-задълбочено и други­те си ерогенни зони – със си­гурност това рано или късно ще те доведе До усещания, за които не си и подозирала, че съществуват.

СТЪПКА 2: РАЗПАЛ­ВАЙ СТРАСТТА

Половината от удо­волствието от секса е в това да говориш за него, да се настройваш, да го очакваш. Така че, преди да пристъпите към съществе­ната част с партньора ти, постарай се да се разпалите достатъчно. Нежно докос­ване, хващане през кръста – това са все неща които могат да помогнат за една истинска експлозия между завивките малко по-късно!

СТЪПКА 3: ФАНТАЗИРАЙ

Сексът може да се възпри­еме и като вид бягство от реалността. Той може да ти помогне да „се изклю­чиш“ напълно от ежеднев­ните проблеми и грижи. Просто развихри фантази­ята си, докато твоя парт­ньор те стимулира. Дори да затвориш очи и да си представиш, че между бе­драта ти старателно работи някой друг, това все пак не е изневяра, нали?

СТЪПКА 4: ТИ ОТГОРЕ

Има някои секс пози, които са идеални за жената. Една от тях, която със сигурност ще ускори достигането ти до връхната точка, е позата, в която ти си седнала върху партньора си, с лице или с гръб към него. Така ти кон­тролираш положението и спокойно можеш да избереш перфектния ъгъл, под който партньорът да прониква в теб, така че да ти достави най-голямо удоволствие.

СТЪПКА 5: ОТЗАД

Едно от многото предимства на кучешката поза е, че можеш да използваш секс играчка или ръката си, за да стимулираш максимално клитора си сама, докато партньорът ти върши другата работа.

СТЪПКА 6: ДОБРАТА СТАРА КЛАСИКА

Мисионерската поза- ста­ра, но златна! Тя е един прекрасен начин да се по­чувствате наистина интим­ни с партньора ти, целу­вайки се и притискайки се един в друг. Не си позво­лявай да я пренебрегваш, определяйки я като скучна и банална.

СТЪПКА 7: КАЖИ МУ ВСИЧКО

Едно от най-важните неща е да казваш на партньо­ра си какво ти харесва и какво желаеш във всеки един момент, в който си доставяте удоволствие. Със сигурност си чувала фра­зата, че сексът е най-вече в главата, и знай, че тя изобщо не е клише!

 

Сексологът Наталия Кобилкина…за ключа към дълбоките оргазми:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар