Защита с кристалите на солта

Солта възстановява силите и запълва пробойните в астралното тяло

А злите хора, и особено тези, които са взели грях на душата си с магия, не понасят солта. Неслучайно предците ни са вземали със себе си сол за из път като амулет. В „нечистите“ места я хвърляли през рамо, за да не могат злите сили да навредят на човека. Солта се използва и в магически обреди.

Как да се защитим с помощта на солта?

ПЪРВИ НАЧИН

Нашите предци са забелязали, че най-лесно е човек да бъде урочасан, когато е увлечен в разговор и не обръща внимание на случващото се. Тогава злоумишленикът извършва черното си дело, като го разсейва с ласкателства. За да се избегне подобен риск, някога оставяли на масата сол в открита солница. Тя „потушава“ отрицателната енергия и отклонява уроките. А злите пожелания връща чрез подземния свят към онзи, който ги е изпратил.

ВТОРИ НАЧИН

За да определите дали в дома ви има нечестив дух и да го прогоните, между 11 и 12 часа през деня вземете обикновен чист метален тиган (тефлоновите или емайлираните се развалят), сложете го на котлона и го покрийте с тънък слой сол. Нагрявайте солта от 1 до 3 часа.

Ако в дома ви има енергийно замърсяване, по солта се появяват тъмни петна. Освен това, щом нечистата сила напусне дома, те изсветляват. След това можете да обиколите с горещия тиган всички стаи, за да изчистите енергетиката им. В градски условия е добре „солното изчистване“ да се прави всяка седмица.

ТРЕТИ НАЧИН

А ако върху дома ви е наложено заклинание и ви грози смъртна опасност, повторете обреда с тигана: солта ще ви предупреди, ако заклинанието действително съществува, чрез пукане и силни „изстрели“.

ЧЕТВЪРТИ НАЧИН

Солта е и голям лечител – тя помага при кошмари и безсъние. Ако сте родени под знака на Рака, Скорпиона, Рибите, Близнаците, Везните, Водолея, разтворете три щипки сол във вода и оставете за през нощта течността на нивото на главата ви и на краката на пода.

Родените под знака Овен, Телец, Лъв, Дева, Стрелец и Козирог трябва просто да поставят до главата и до краката (на пода) две купички със суха сол. А на сутринта солената вода или солта се изсипват в тоалетната. Процедурата се извършва три нощи поред. Така сънят ви ще стане здрав и дълбок.

ПЕТИ НАЧИН

Солта като защитна субстанция може да се използва и по прякото си предназначение – в кухнята. Като солите храната си – особено супи и сосове, старайте се да говорите и да мислите само за хубави неща. Помнете, че пожеланията ви се записват в аурата на блюдото.

Злите думи могат да доведат до неблагополучия с храносмилането. А най-добре е, когато домакинята соли храната, да й стане правило да произнася на глас молитвата „Отче наш“. Това помага за съхраняване на здравето и силите на тялото и духа.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар