Какъв метал ви подхожда според зодията?

Разберете какъв метал ви подхожда според зодията

ОВЕН

Металът на Овена е златото. Само то е способно да поддържа онзи пламък, който гори в сърцата на тези динамични хора. Огнената стихия и златото са прекрасен тандем, а за Овена той е два пъти по-добър.

ТЕЛЕЦ

Металът на Телците е алуминият. Той също така лесно се поддава на обработка като Телеца. Но независимо че е мек, е устойчив на различни въздействия. На Телците алуминият помага да не се страхуват от нищо в живота.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците най-подходящо е среброто. Този метал подчертава невероятната им съобразителност. Освен това може да ги спаси от безсмислени рискове и при бързани постъпки.

РАК

Раците са упорити, но не толкова, че да не ги обичате заради това. При цялата си мекота те никога не променят убежденията си. Най-подходящият метал за Раците е титанът и неговите сплави. Като аналог може да се използва среброто. Но свойствата му не са така подходящи за този знак.

ЛЪВ

Лъвовете обичат златото, а златото обича Лъвовете. За този огнен знак благородният метал е почти толкова полезен както и за Овните. Той ги пази и повишава настроението им. Освен това им дарява и жизнени сили.

ДЕВА

За Девите подхождат меките метали, като олово, мед, алуминий, злато. Всеки от тях помага на тези хора да открият баланса между чувствата и логиката. Те подчертават и природната мекота на знака Дева.

ВЕЗНИ

Зодиакалният талисман за Везните е бронзът. Той се отличава с великолепна устойчивост, каквато не достига на Везните. Освен това дарява сили за изпълнението на всякакви важни задачи.

СКОРПИОН

Скорпионите са стоманени хора. Трудно е да ги пречупите. Затова сплавите на желязото отлично им импонират. Подобно на него родените под знака Скорпион се поддават единствено на влиянието на времето.

СТРЕЛЕЦ

Металът на Стрелеца е среброто, което подчертава независимостта на знака. Стрелците, които носят сребро, обикновено са по-успели и изпитват по-малко трудности в общуването.

КОЗИРОГ

Платината е покровителят на Козирозите. Тя ги пази и в същото време подчертава устойчивостта им към външни влияния, както и тяхната мъдрост. Платината не встъпва във взаимодействие почти с нищо и това помага на Козирозите да останат верни на себе си.

ВОДОЛЕИ

Златото и медта са меки като самия Водолей. Тези хора старателно подбират кръга си на общуване. Затова медните амулети или златните украшения са за тях.

РИБИ

Среброто пази Рибите от нещастия. То е чудесен амулет и талисман за късмет едновременно. Дарява им успех във всяка сфера, и особено в любовта.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар