Тези предмети буквално изпиват добрата енергия в дома

алкогард промоция

Според източните мъдреци някои предмети не бива да се държат у дома


В жилището трябва да цари особена енергетика, тъй като там човек прекарва по-голямата част от живота си.

Според древното учение фън-шуй правилното обзавеждане на дома създава не само уютна и комфортна атмосфера, но и привлича успеха и благосъстоянието. Всеки предмет е надарен с определена енергия и има конкретно предназначение. Някои вещи привличат положителните енергийни потоци, други – отрицателните.

СЧУПЕНИ СЪДОВЕ И ОГЛЕДАЛА

На Изток вярват, че не бива да се използват наранени съдове и в дома да има спукани огледала. Тези предмети деформират положителната енергетика и отблъскват успеха.

ИЗНОСЕНИ ОБУВКИ

Изхвърляйте станалите негодни обувки – особено това се отнася за домашните чехли. Така не само освобождавате място, но и подобрявате самочувствието си.

НЕИЗПРАВНА ТЕХНИКА И ЕЛЕКТРОНИКА

Специалистите в сферата на биоенергетиката неслучайно наричат старите неработещи телевизори и мобилни телефони енергийни портали. Те натрупват негатив и го излъчват в пространството.

БОКЛУЦИ, ПРАХ И МРЪСОТИЯ НОСЯТ НЕЩАСТИЯ

В източните култури на почистването на дома се отделя специално внимание. В помещенията не бива да се оставят пакети с боклук, тъй като те блокират потоците енергия. По-често трябва да се бърше прахът от мебелите и да се почистват повърхностите от замърсяванията, защото те привличат бедността.

ФОТОГРАФИИ С ДЕФЕКТИ

Старите снимки не трябва да са повредени. В противен случай, за да запазите спомените си, се обърнете към фотоателие да ги реставрират. Скъсаните и зацапани фотографии дават същия ефект като спуканите огледала.

СТАРА МЕТЛА

Старата метла задължително трябва да се замени с нова, която ще носи късмет и ще премахва болестите. Избавяйте се също и от счупените мопове и силно замърсените парцали.

ПРАЗНИ БУТИЛКИ И СТАРИ ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ

Те са проводници на негативна енергия. Замърсяват пространството и способстват за натрупването на прах.

ВЕЩИ НА ПОЧИНАЛИ ХОРА

В най-добрия случай ги продайте или ги дайте на нуждаещи се. За чуждите хора те не са опасни. Според източните традиции към починалите трябва да се отнасяме с уважение, а вещите им не трябва да са там, където те са живели.

ПОДАРЪЦИ ОТ НЕПРИЯТНИ ХОРА

Те предизвикват негативни емоции и нямат място в дома ви. Отнемат успеха и здравето ви, а могат и да ви урочасат. Най-добре е да изгорите такава вещ.

ВИЕШИ СЕ И БОДЛИВИ РАСТЕНИЯ

Те блокират положителната енергия. Кактусите можете да поставите до телевизора и компютъра. Но виещите се растения пречат да мислите рационално.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар