5 начина да се превърнеш в звездата на бала

  • Бъди най-неотразимата дама в нощта на завършването!
  • Ето няколко примера как да приковеш всички погледи върху себе си в най-важния ден:

1. Визията

Ако искаш да направиш впечатление, забрави за всички рокли, които си гледала на последния фолк концерт. Не прекалявай с голотата, но в същото време бъди предизвикателна. Измисли сама модела на роклята си и заложи на нещо различно, което съучениците ти не са виждали до сега, например ръчни бродерии, плетива и т.н. С няколко думи – бъди нес­тандартна, секси и дръзка, но без да прекаляваш!

2. Кавалерът

Имаш два варианта. Първият е да заведеш на бала някой известен мъж – така всички ще гледат само към вас. Ако нямаш такива познати обаче, е достатъчно да намериш сред приятелите си някой страхотен хубавец, който ще накара съученичките ти да се по­бъркат от завист.

3. Колата

В никакъв случай не за­лагай на лимузина. Макар че звездите обикновено се появяват точно с такива коли на червения килим, истината е, че и всеки втори ще е с лимузина на бала. Избери по-рядко срещана кола, която със сигурност ще привлече вниманието.

4. Поведението

Звездата на бала никога не вика през прозореца на колата като пияна кукувица, нито вдига роклята си до ушите или пък лочи уиски на­право от бутилката. Бъди с премерено и стилно поведение и демонстрирай класа, разбира се, без да се превземаш излишно – все пак си абитури­ентка!

5. Изненадата

Като за финал, можеш да изненадаш класа си, ако имаш възможност, разбира се, като поканиш любимата ви звез­да да ги поздрави лично. По този начин хем ще се превърнеш в любимка на класа, хем ще блеснеш.

Сп. „Блясък”

 

Със звезда на бала

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар