Отвей конкуренцията на бала

Идва нощта на абитуриентския бал, но твоята най- добра дружка се оказва и най-голямата ти конкурентка за вниманието на околните. Ако искаш да я премахнеш от пътя си – ето някои трикове, взети назаем от любимите ти екранни героини, чрез които ще се справиш бързо.

Подла тактика на практика

Сестрата на принца, която искаше да осуети сват­бата му с Блеър Уолдорф в „Клюкарката“, изведе булката на моминско парти, където я накара да се напие и тотално да се изложи.

В нощта преди голямата вечер заведи дружката си на бар, да си поклюкарите за следващия ден. Поръ­чайте си питие, а нека следващото бъде почерпка от теб. Направи така, че приятелката ти да се развесели и неусетно да завърши вечерта заспала… в ранната утрин. Е, да, доста е подло, но пък ще бъдеш сигур­на, че на другия ден най-голямата ти конкурентка за титлата „Мис бал“ ще бъде с подпухнали очи, ужасен махмурлук и досадно главоболие, което ще замъглява всяка друга мисъл в съзнанието й.

Модният спец в теб

В „Приятели“ Рейчъл успя да разкара новото гадже на Рос, като я накара да си обръсне главата!

Не е зле да информираш приятелката си за най-актуалните тенденции в прическите., роклите и т.н. Все пак ти доста си се интересувала и искаш да споделиш с нея наученото. Можеш да я убедиш, че тази година зеленият цвят на косата е хит, или пък, че ако заложи на прозрачна рокля, няма да сгреши, защото всички мега звезди са се появили именно с такива на последните партита. А защо да не я посъ­ветваш да използва модела от роклята на баба си, защото модните тенденции се връщат и тази пролет е изключително актуална ретро визията. За грима и прическа й кажи да не се притеснява, тъй като ти Ш си изкусен гримьор и коафьор и ще се погрижиш да бъде неотразима в деня на бала, без да се налага да Щ дава излишни пари.

 Аз съм ти истинска приятелка!

Всички знаят коя е най-великата в разкриването на тайни – Алисън от „Малки сладки лъжкини“, която докарва приятелките си до истерия всеки път, кога­то има какво да им сподели.

За капак ти предлагаме да направиш една откро­вена изповед вечерта преди големия ден, а имен­но като истинска нейна дружка да й признаеш, че гаджето й изневерява, и ти си го видяла с очите си! Тази стратегия ти гарантира абсолютен успех на бала – има голяма вероятност тя изобщо да не дойде….

Сп. „Блясък”

 

Тони Стораро ft. Устата и Гъмзата – Абитуриенти 2012

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар