Светци-покровители на финансовото благополучие

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Свети Спиридон Тримифунтски се смята за покровител на финансовите операции и материалното благосъстояние


Той чува молитвите на нуждаещите се и изпитващите сериозни парични затруднения. Молитвата към този светец има огромна сила и е популярна не само сред религиозните, но и сред невярващите. Тя придава увереност и сила, разширява хоризонтите и подсказва изходи от сложни ситуации.

Николай Чудотворец може да разреши въпроси, засягащи финансовата сфера. Той е застъпник на всички хора, молещи за помощ. Приживе свети Николай помага на мнозина да се измъкнат и от най-заплетените финансови ситуации. Помага на тези, които вярват в неговата сила, възможности и защита.

Свети мъченик Трифон помага да си намери човек нова работа, при разрешаването на жилищни въпроси, защитава от нападките на врагове. Съществуват множество случаи, когато помощта му се усеща в нереално кратки срокове.

Към архангел Михаил могат да се обръщат хората, чиято професия предполага всекидневен риск и изисква храброст – служители в силовите структури, в правоохранителните органи, разузнавачи. Св. Михаил помага да се разрешат проблеми с работата, парични въпроси, придава сили и увереност.

В случаи на затруднения обезателно се обърнете за помощ към своя ангел пазител, който винаги е до вас и е готов да ви насочи в правия път. Всички светни, на които се помолите за работа и пари, чуват искрените молби и са готови винаги да се обърнат към Бога за защита на нуждаещите се.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар