Този бургер на Макдоналдс е на 10 години – хората следят на живо какво се случва с него

Ти лайф за Лекува

Десетгодишен бургер на Макдоналдс, който бе продаден преди тази верига да затвори всичките си ресторанти в Исландия, изсъхва в очите на хиляди интернет зрители.

На пръв поглед нДесетгодишният бургер на Макдоналдс, който бе сервиран преди тази верига да затвори всичките си емблематични места в Исландия, изсъхва в очите на хиляди интернет зрители.

На пръв поглед неразрушимият бургер с порция пържени картофи е защитен от стъкло като скъпоценен камък.

Американската верига затвори три заведения в Исландия по време на финансовата криза от 2009 г. и по този начин стана единствената страна на запад без McDonald’s.

Юрюрт Смарасон купил бургера на 31 октомври същата година, преди да затвори ресторанта, за да го запази. Бургерът с порция пържени картофи е защитен от стъкло като скъпоценен камък.

Американската верига затвори три магазина в Исландия по време на финансовата криза от 2009 г. и по този начин стана единствената страна на запад без McDonald’s.

Юрюрт Смарасон купил бургера на 31 октомври същата година, преди да затвори ресторанта, за да го запази.
„Реших да купя последен бургер заради историческата му стойност, защото McDonald’s се затваряше“, казва Смарасон, мениджър по комуникациите на компания за космически туризъм.

„Чувал съм, че бургерът на Макдоналдс никога не гние и исках да го проверя“, каза той.

Първо държал бургера в гараж, а след това го отдал на националния музей. След това бургерът се преместил в хотел в столицата Рейкявик и сега се помещава в хостел в южна Исландия.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар