Мъжете лъжат повече, но жените лъжат по-добре

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

И в това жените са по-добри. Няма какво да заблуждавате, мъжете лъжат повече, но за по-малки и маловажни неща, за да не наранят егото на жената или просто да избегнат безсмислени скандали. А жените? Те лъжат по-рядко, но много по-добре и в много по-трудни ситуации.

Представете си за какво жените лъжат мъжете? За фигурата, бившия, преживяването, запознанствата в бара, невинния флирт в кафенето и разговора с човек, който е „просто приятел“. Сигурни сме, че има повече женски тайни, които само жените и техните приятелки знаят.

Мъжки лъжи: Преди да си легне, той каза, че си е измил зъбите, лъже, че бил на фитнес.
На този свят няма двойка, която да е 100% честна един към друг. Винаги ще има ситуация, в която трябва да премълчите нещо в името на любовта, или да избягвате сцена на ревност или скандал.

Жените са много добри в манипулирането и избягването на много ситуации, за да не наранят мъжа. Е, да кажем, че жените искат да изглеждат добре, харесва им, когато мъжете ги гонят, искат да получават комплименти и да парадират със стил и красиви дрехи.

Най-голяма сила има жената, която е истински обичана. Двама са във връзка, но един винаги иска повече. Ролите се сменят много често. Но когато една жена е обичана повече, връзката става по-лесна за жената. Това са силни жени, които искат да получат всичко, но нещо липсва, те искат още и още и са любопитни към другите мъже. През повечето време те искат повече, но след много опити и трудни раздели са се научили да получават всичко и да дават по-малко, за да се улеснят.

Някои лъжи могат да бъдат премълчани и простени, други, които искаме да не сче ги чували, а трети променят живота ни. Най-важното е никога да не се заблуждаваме и да бъдем истински щастливи, като следваме сърцата си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар