Намерите ли тези неща на улицата, чака ви късмет!

алкогард промоция

Всеки поне веднъж в живота си е губел или намирал нещо. И в повечето случаи губенето е свързано с липса на късмет

Някои находки обаче могат да ви навлекат беди и затова не бива в никакъв случай да ги вземате в дома си. Други, обратното, носят благоприятни събития. Кои са те?

Нашите предци смятали, че да намериш нещо, е знак и послание от Висшите сили. Те придавали сакрален смисъл на находките. Но се пазели от такива предмети като лични кръстчета, карфици, раковини, пръстени. Избягвали и вещи, намерени на кръстопът.

ЖЕЛЯЗНА ПОДКОВА

Тя обещава финансово благополучие и успех. Ако сте я намерили на
улицата, вземете я в дома си и я забийте над входната врата. Амулетът ще пази жилището и ще привлича успеха и богатството.

ИКОНА

Намерена икона говори, че сам Господ е благосклонен към вас. Преди да я вземете, се прекръстете и произнесете: „Боже, благослови!”. Отнесете я у дома, молете се пред нея и тя ще ви помогне във всичките ви благи начинания.

РЪЧЕН ЧАСОВНИК

Ако работи изправно, предвещава благоприятни промени и нов етап в живота ви. Но помнете, че намереният часовник не бива да се носи, а трябва да опитате да откриете собственика му. Ако успеете, знайте, че Висшите сили винаги ще са с вас. С тяхна помощ ви е съдено да постигнете много.

СТАРИНЕН КЛЮЧ

Това е мощен амулет за дома против зли духове. Намереният ключ обещава приятни промени във вид на придобиване на нов дам или подобряване на жилищните условия.

СТАРИННА МОНЕТА

Тя ще се превърне в мощен амулет и паричен талисман за вас. Колкото е по-стара монетата, толкова по-силна е тя енергийно и по-активно ще привлича успеха и благополучието във вашия дом.

КОПЧЕ

Ако намерите копче, това означава, че скоро ще получите приятни новини. Затова не го оставяйте: от него можете
да направите мощен амулет, защитаващ от негативна енергия. За целта промушете през копчето червен конец и го завържете на възел. Можете да носите копчето със себе си или да го скриете у дома Но не бива на никого да го показвате.

ЧИФТ РЪКАВИЦИ

Тази находка предвещава многообещаващо и приятно запознанство, а ако са кожени – финансов успех. За неомъжено момиче да намери мъжка ръкавица, е на скорошно сдобиване с половинка в живота. Но помнете, че не трябва да взимате намерените ръкавици, а трябва да ги поставите или окачите нависоко с надеждата да ги намери техният истински собственик.

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар