Истерия! Люси Дяковска представи бъдещата си СЪПРУГА

В Берлин Люси Дяковска се появи с Камелия

Истински фурор предизвика смелата постъпка на Люси Дяковска – да се появи на официалната премиера на кино хита „Мъvе в черно 3” под ръка с друга жена, разказва електронното издание liestyle.bg.

Двете красиви жени – една до друга – веднага предизвикаха вълнения и шушукания, а звездата от No Angels побърза да разкрие тъмнината, заявявайки, че красивата блондинка до нея е нейната бъдеща съпруга.

В началото немските репортери не разбрали или по-точно не успели да разберат какво точно има казва Люси, но тя се постарала да им разясни, че в най-скоро време Камелия ще стане нейна съпруга, допълва изданието.

Двете са заедно от около година и са повече от щастливи, побързал да се похвали още нашенката, която на висок глас изразила намерението им да се обвържат в най-скоро време.

Когато обаче щастливият момент наближи, двете ще направят всички възможно, за да го запазят в тайна, за да няма такива нахални репортери, които да ги притесняват. Поради това журналистите ще са тези, които последни ще разберат за сватбата.

Тези думи на Люси Дяковска още повече засилиха интереса около нея и около партньорката й. До края на публичното им участие те бях неотлъчно следени от фотоапарати, които искаха да запечатат някой по-скандален момент.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар