Звезден прах

Най-парещите тенденции и продукти, които трябва да пробваш този месец

Страхотно ухание през целия ден

Ето няколко малки трика, които ще помог­нат на любимия ти парфюм да остави задълго уханна следа.

  • Пулсните точки отделят топлина, ко­ято позволява на аромата да се разкрие по-бързо и по-трайно, така че напръскай от него върху китката и шията.
  • Парфюмът не е толкова дълготраен, ако се сложи върху суха кожа. Преди това използвай лосион със същия аромат, с който ще хидратиращ тялото си и ще ухаееш примамващо по-продължително.
  • Напръскай с флакона от вътрешната страна на дрехите си, така всеки път като се движиш ще усещаш деликатния аромат на парфюма.

Разглезваща наслада

През студените зимни дни поглези ко­жата на тялото си с нежен крем като Re-Nutriv Intensive Smoothing Body Creme от Estee Lauder, 315 лв., c който кожата ти ще е добре хидратирана, гладка и защитена.

Съвършено гладка кожа

За перфектна основа на грима използването на фон дьо тен и пудра е задължително. Целат им е да заличиш малките несъвършенства по кожата и да изравниш тена на лицето си. Препоръчваме ти прахообразна пудра, която покрива като фон дьо тен, без да запушва порите. Сложи я върху скулите, челото и брадичката и смело разнесени с леки кръгообразни движения от средата навън. Съдържащите се в нея минерали я правят подходяща дори и за чувствителна кожа.

Магнетичен поглед

Каква е тайната за перфектния грим на очите, без размазване? Използвай точния молив или очна линия. В зависимост от ефекта, който искаш да постигнеш ето какви извайващи помощници са ти необходими.

  1. Подчертани очи – Използвай автоматичен молив с добре подострен връх, който позволява да очертаеш прецизно близо до линията на миглите, за да направиш очите си по-големи и изразителни.
  2. Котешки очи – Очна линия с апликатор-четчица бързо и лесно се плъзга върху клепача, като с нея извайването на красива извивка във външния ъгъл на окото е детска игра.
  3. Опушени очи – Кремообразна очна линия е идеална за постигането на такъв грим. Линията е плътна и тънка и лесно може да се тушира и слее със сенките.

 

 

 

Практични съвети за пролетното почистване на КОЗМЕТИКАТА

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар